güzel araca benziyoda 24 lirayı beni öldürseler vermem
Printable View
güzel araca benziyoda 24 lirayı beni öldürseler vermem
bende olsa belki veririm :) temizini bulmak zorlaştıkça herkes yazıyor kafasına göre.
muratcan bana vti bakıyorsan erken daha :D :D
arabayla bilgim olsa yorum yapardımda fiyat olarak ben kendi yorumumu yaptım uzatmaya zaten gerek yok fabrikadan 0 da çıkarsalar vtı bundan sonra etceği fiyat bellidir şahsen ben vermem dedim zaten konuyu açana alma demedim.Veren verir vermeyen vermez benide kimseyide ilgilendirmez.
zekının arabası kraldır
hastası verır..
sevenı vermez
sevmeyenı bakmaz
bu araba cok duzgun duruyor yanlız allah kazalardan belalardan korusun
yani adam araba nasıl demiş ben almam ben etmem sana alırmısın verirmisin demiyoki varsa bi bilgin paylas diyor gerisi senin düşüncelerin ayrıca arac temiz bakıldıktan sonra alınabilcegini düşnüyorm.
Bu kez kim alıyor la :) Honda bırakmadınız trde :)
aşırı temiz bu paralara hoşaflar satılıyorken bu vtece 24 az
2004 model yeni kasa vtecler 22 26 bin arasında değişiyor.
araba temiz ama fiyat çok abartılı..
piyasadaki en çok hoşuma giden vti lardan birisi , hem kırmızı , hem makyajlı , hemde pırıl pırıl daha ne olsun :)
cahit topluyosunuz tüm hondaları diyarbakıra bakıyorumda:D araç güzele benziyor kardeş.inş düşündüğünüz gibi olur
konu amacından sapmış
ya aslında zevk meselesi , paran olur , verirsin 24 lira alır arabanı gelirsin . mesela benim de cebimde 23-24 liram olsun , 2005 model ES7 ile 99 Model VTi olsa seçeneklerim , düşünmeden vti derim , çünkü vti ı her kullanışımda alacağım zevki biliyorum ama ES7 benim için bir anlam ifade etmiyor , normal bir aile arabası ki özel bi durum olmadıgı sürece de vti ' a tercih edeceğimi sanmıyorum , ha tabiki kötülemiyorum , aksine çok güzel bi araba ES7 de ancak tercih ve zevk meselesi :)