HaLuK-35 Nickli Üyeden Alıntı
ustacım kendince yorumlar katıyosun olaylara mantıklı yaklaşıyosun kendine göre okuyorum sabahtan beri ama boşa yoruluyosun bu konular için ayrı baslıklar bile acıldı vti a sahip olamaynlar ve olanlar arasında cok beyin trafikleri yasandı ama sonuc yine aynı sahip olamayanlar ve tetikte bekleyenler piyasa dusurmeye calıştı yok bu paralar cok fazla yok söyle böyle baska araclarla karsılastırmalar yapıldı olanlar da kardesim bizde boyle dedi gecti bu olay arz talep meselesi su an fjk vtec dediğin araba bende arabayı satmak için ilan koyuyorum istediğim rakam belli 28 000 e kadar rakam gördum daha dun ilan koymama ragmen ;) ustune para koyup kar amaclı blmemne komik olmuş en azından benim acımdan bizde hersey seffaf ömerden izmire alım satım benzin masrafıyla beraber 30000 tl maliyeti var arabanın ben araba satarak kar elde etmek istesem butun arkadas cevrem burda galerici vaktimde var 30000 lira vti a para baglayıp aylarca satmayı mı beklerim,otururum dukkana alırım 3 tane fiesta misal oh cevirir dururum parayı o yuzden fazla kafa yorup detaya takılmamak lazım,yolda gidiyoruzarabayı cicekcisi soruyo memuru soruyo benzinlikte pompacı soruyo iş adamının oğlu soruyo demek ki belli bi piyasa yapıp oturmuş bi araba alanı belli satanı belli herkes birbirini de tanıyo ben esasen fanatik 106 cıyım hosuma gitti vtec aldım memnunum da kimse de dusmesini beklemesin boşuna özellikle iyi arabalar her zaman iyi para yukselir ama dusmez..