bende takıcam en kısa zamanda;)
Printable View
16 JDM VTI ankaraya gelmiş
nıe bılmıyım laa :D 10 senedır hondacıyım ben, ehlıyetım yokken hondam wardı benım :D (reklamlar)
benmde bahsettgım arac bu :) hatta arka tampon bıle aynı hala plaka tamponda ortada.
dedıgım gıbı radar ın onunde yattı bıraz bu.
hacı walla bılmıyorum kı, ama yazın orda gordugumu hatırlamıyorum.
1,5-2 ay olmustur bi 20-25 gun yattı orda.
hımm dogrdur.
o zman antalyada 2 tane kırmızı 96 war ve ıkısıde 99 gorunumlu.
bu sey olabılır 1 ay once flan 3-4 tane genc arkdsn arabanın etrafında cekılıp sahbndene koydugu ılandakı arac olabılır.
arac 99a cevrılmıs sadece sol camurluk kaput degısmıs yazmıs :D sag camurluk 98 herhalde:)
gecen sene kadıyköye caddeye araç bakmaya gittim bi arkadasıma bi binanın içinde otoparkında yeşil sedan bi vtec vardı kız oğlan kız full orjınal yay vs vb yoktu.biraz araştırma yaptım satmıyormuş sahibi ama satarsa maşallah cok güzel bi araba.varmı aracı bilen eden?
baktım daha 5 hanelilerdeydi arka panzotta kullanma klavuzu falan duruyordu
ilk arabası falan diye düşündük garajdan cıkmıyomuş pek binanın dışında 2 aracı daha var denildi yeni ve pahalı araçlarmış ama vtec yi garajda tutuyormuş tabii söylenenler ama maşallah cok güzeldi cam gibi kime kısmetse yaşadı..
cok kişi sat falan diyen olduysa terste biri ise kızıp satmıyordur belki tabii farazi bunlar ben sadece aracı gördüm 2. 3. kişilerden aldım bilgiyi yalan doğru bilemem.
Küçükyalı'nın ara sokakları yaktı bizim canımızı
kaç vtec çıktı arkadaş ya:D
iç mimardan bile satılık var :)