degil ..gecenlerde sOL farı degısmıs sol camurluk boyanmıs buda kaza degıl zaten pıyadakı vıteclere bakarak
Printable View
Ama sadece gibi , yok değil
benim arabamda 99 vti boya değişen vs. vb. (üstündeki herhangi bi ciwatası dahil) yok.114bin de. Zaten bilenler wardır Bursada 27-28k tl.ye bayaa bi ilanda kaldı we ben inanıyorumki tr de böyle en az 8-10 tane daha el değmemiş araba wardır.
Kısaca bulunmaz hint kumaşı we weya tr de tek değilsiniz...
Çok sewdiğim bi arkadaşımda 96 model kırmızı vti war yemin ederim bundan 10 gömlek daha yakışıklı hemde 17-18tl.
Yada ben reklam yapmıyorum diyemezsin...
[QUOTE=Asimos;2335529]Ama sadece gibi , yok değil
benim arabamda 99 vti boya değişen vs. vb. (üstündeki herhangi bi ciwatası dahil) yok.114bin de. Zaten bilenler wardır Bursada 27-28k tl.ye bayaa bi ilanda kaldı we ben inanıyorumki tr de böyle en az 8-10 tane daha el değmemiş araba wardır.
Kısaca bulunmaz hint kumaşı we weya tr de tek değilsiniz...
elbette yok değildir. mutlaka benzer temizlikte olanlar vardır.. ancak km ye önem verenler için de çok artı bi özelliktir bu yaşta bir aracın 100 bin e gelmemiş olması. yakışıklılık konusu görecelidir elbette.. bende en sade aracı en yakışıklı bulanlardanım..
Zewkine tabiki kimse bişey diyemez , ancak araç alenen we biraz reklamlı (herkese wermem , 13yıldır kaskolu) satılık pozisyondaysa herkes istediği yorumu we eleştiriyi yapar.
Hee araç satılık değildir bitürlü aracın başında yada başka bitürlü muhabbetini yapıyo olursun ozaman herkese zewk renk vs. vb. konuda b*k yemek düşer.
Bu kadar iddialıysan arabana güweniyosan eleştiriye bile teşekkür edip geçicen , yok züğürtün çenesi yok herkes çok biliyo gibi ukalalıklar yaparsan 32tl.lik arabanla aleme kendini rezil etmekten başka bişey yapmazsın...
edeceğini ve etmeyeceğini tartışan arkadaşlar bırakalım artık bu 32lik vtec i daha fazla reklamı olmasın burası yeri değil bunu tartışmanın sadece araba sorgulansın lütfen
32.000 lira verip 1600 cc hacminde, 13 yaşında araba alana 2litre coca cola benden bedava.
Sen alabileceksen ben kargolarım Colayı sıkıntı yok :D Sende geri Şalgam yolla ama :p
Vti'ın ederi 18-21 arasıdır dahada fazla para verilmez. 18 altı satılan arabaların durumu zaten ortada onları konuşmaya bile gerek yok.
Ben 3 sene önce 22.500'e sattım merak edenler için
ilan ve ilandaki üslup yoruma açıktır. İlan vermek yada nasıl ilan vereceğine karar vermek te mal sahibine kalmış bir olaydır.. benim cümlelerim aracın yakışıklı olup olmaması değil temiz oluşuyla ilgilidir. sahibinin titiz biri olduğunu bilişimle ilgilidir. araç bende olmuş olsa ben faklı şekilde yaparım veya yapmam bu tamamen kişisel zevkle ilgilidir.yakışıklılık güzellik kişiye ve yoruma göre değişen şeylerdir...bunun kaç gömlek oluşuda kişiye özel yorumdur.
Ama şu da varki pazarlama işi ile uğraşan biri olarak reklamın iyisi kötüsü olmaz. biz bu kadar yorum yapıyorsak mal ii yada kötü ilgi çekiyodur. sonuç olarak bu forum sitesinde bilinirliği artan bir araçtır.. bu da zamanla aracın alımı konusunda alıcılara ışık tutar. zannımca araç bu kadar yorumdan sonra tahmin bile edemeyeceğimiz bir rakamla satılacaktır..:) belli mi olur..:)
Şalgam acılı olsun aşaa inerken yaka yaka iniyo süper oluyo ama akşama kadar su içersin usta sööliyim:D
Çıkarkende farklı çıktığı için sorun olmuyo hani mersedes de 2 egzost warya o hesap:D
rakı ile de nasıl güzel gidiyooo meret...:)
Arkadaslar arada kaynadi galiba ama bi bakin lutfen;bir arkadaşım bakıyor sadece plakası var 34 TC 8853 karşı tarafdan lacivert vti geçmişi hakkında bilgisi olan varmı saygılar.
ilk sahibinden kazasız 200bın km. orj vtı.. ne kadar eder sızce arkdslar??
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
tamamen merakımdan soruyorum sanırım forumdan falan da değil sahibi.nedir ne değildir.
malesef kanka hb hiç bilmiyorum :(
edit: pazar günü ömer istanbuldaymış (ÖMER-FE) turkuaz rengi full stok görmüş bitane detaylarını bilmiyorum.
98 model bir VTI'ya 33.500 werilir mi? O model vtec o kadar para eder mi? Mantıklı mı yani 13 yaşında bir vtec'e o kadar para wermek?
Hepsinin yanıtı: Kesinlikle ewettir.
Benim de vtec'im wardı, bizde bir JDM sewdası wardır, elimizden geldiğinde JDM EK9'a yakın birşeyler yapmaya çalışırız. Bu araba Japonyadaki EK9 ne ise O arabadır. Emeği de Masrafı da çok. Eğer ki gerçekten safkan bir ek9 kullanmak isteyen warsa, kaçırmasın derim ;)
cok ozel ve gercekten guzel duruyor hastasızzzzek9
sırf jantları ve koltuğu beni benden aldı .... allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
KHK yı ilk sahibinden almıştım üzerinde darwin 17 jantlar vardı otto egzoz vardı vti ın 19 lu hanelere düşmeden önce 11 milyara almıştım motoru zayıftı yag yakıyordu,kasası çok güzeldi yaklaşık 1.5 sene bindim 17 milyara ümraniye sanayide adem ustaya sattım orjinal filtresini yanında vermiştim içibde vidalar vardı poşette adem usta farketmeden taktı daha sonra motor yedi araç
araç hakkında bilgisi olan ?
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk