bazen diyorumda o aracı alsamıydım acaba :)
Printable View
uygun değişeni olmayan sedan zor be arkadasım uygun olarak zor yani:) bosuna ararsın bence ufak tefek seyleri olsun 15-16 yasında araba sonuçta nette değisen olmayan yazıpta 4-5 parça değiseni cıkan vtilere gittim ararken adam yemin ediyo hiç birsey yok diyo telefonda 300km yol gidiyorum bakmak için taklalı cıkıyo araba halen nette satılık Allah kolaylık versin çok zor gerçekten vti bulmak almak ben bizzat yaşadım
peki bildiğiniz değişeni olmayan sedan varmı istanbul içi ?
arkadaşlar bu araç nasıl sizce alınır mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81825245/detay
:D :D
hb yazmışım zaten :D
1 parça değisenli al yani arkadasım ne olmus araba temiz olduktan sonra motoru cok iyi olduktan sonra ufak tefek kaza arama bence araçlar trafikte sonuçts sen gözün gibi bakarsın adam gelir vurur değisen olur bu kadar takmamak gerek bence yinede hiç hatasız arıyosan kolay gelsin :)
2 3 gun once pendikte sedan fume vti gordum 34 dkf plaka.stocktu disardan.bilen vardir illaki aranizdan :)
Puk degil gri 41 al oldu Ben satinca..
aracın plakası 59 ed ... geçen sene çorludaydı çorluyada istanbuldan gitti radar hondanın eski araçlarından birisi bildiğim kadarıyla değişen kaza hakkında pek bilgim yok ama motorunu geçen sene jdm-fuat (ak vteğin eski sahibi) sıfırladı rodajdan sonra yürürü güzeldi,
vtı nufüs dairesine kaydımızı yaptıralım
sonra vay kardesım ben gormedım ben duymadım falan fılaan :D:D
Sedan VTI
Geçenlerde yeşil sedan vti gördüm karaman taraflarında 16ac791..Araba ciddi temiz duruyodu,varmı bilen eden..zır stock duruyodu dısardan
izmirden giden araç.
Hayran kaldım arabaya :) Allah nazarlardan saklasın
aradaslar acıl bu aracı bıln warmı ? Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 80759598