Arkat arabayı satıyor alla alla :S
Arkat ile ben uzun görüşmeler yaptık ankaradaki bayan sahibiyle, kısmet arkat'a imiş.
Fiyat konusu arz talep meselesi, mal sahibi belirler daima fiyatı.
Araç güzel, komple boya istiyor sadece o kadar.
Printable View
Arkat arabayı satıyor alla alla :S
Arkat ile ben uzun görüşmeler yaptık ankaradaki bayan sahibiyle, kısmet arkat'a imiş.
Fiyat konusu arz talep meselesi, mal sahibi belirler daima fiyatı.
Araç güzel, komple boya istiyor sadece o kadar.
Oha Atakanda koymuş satılığa :)
Hayırlısı olsun valla herkez için.
UZ yakından ilgilendiğim bir araç.
32binler,27bin'ler...
Gerçekten bişeyn mokunu cıkarmadan bırakmıyoruz
atakan(uz vtec) zaten pahalıya aldı yani 1 e alıp 5 istemiyor.temiz ötesi bir araç:)
Ya bu rakamlar ne Allah aşkına artık iyice cıgrından çıktı bence o rakamları anca turboları ederki bir ara öyleydi şimdi anlamsız yükseldi piyasası. Honda herhalde dünyanın hıc bıryerınde model yılı arttıkca bu kadar prim yapmamıstır :)
Herkesın kendı malı serbest pıyasa kosulları vs. ama pıyasa cıdden topluca yukarı gitti, sebebi nedir bilmiyorum. Hani bu rakamlarada satılıyormu onuda bilemiyorumda çok çok temiz olsada bence o rakamlara daha iyi araçlar bulunabilir. Sonuçta yeni yenidir, 97-98 model arabalar.
Aracın çok güzel olduğunu söyledim zaten, bir tane olumsuz yazı gördün mü? bu arada VTI'ları en az sahipleri kadar severim, lütfen olayı farklı yönlere çekmeyelim...
Piyasayı arz talep dengesi belirler, fakat araçların ortalama piyasa fiyatları vardır. Çok temiz bir araç, kupon olarak tabir edilen, elbette emsallerinden fazla eder. Ama bu fazlalığında bir limiti vardır. Neyse uzatmaya luzum yok.
son konulan 2 araç tr de vti piyasası içinde en temiz hb ler arasında ilk 5 e girecek arabalar. diğer ilanlar ile karıştırmamak lazım.
iki arabanın da kaça alındıklarını biliyorum. yazılan fiyatlar 2 ye alıp 5 e vermeye çalışmak şeklinde değil masrafı kurtaracak şekilde yazılmış.
tabi ciddi düşünülürse arayıp pazarlık yapılır. bu fiyata satılır diye bişey yok :D
sımdı bu pıyasaya bakıldıkca adandakıı 87bın dekı 30 alınır ustune sevınılıııır bıllee :D
tamam da beyler zaten yüksekten alınmış araçlar yani mevzu orda.
doğal olarak zararına vermeyi tabiki istemiyorlar.
ama farkında değiş misiniz 20-21lerden fiyatlar olağandışı şekilde uçtu iese 21 isteyenler var.
çok çok saçma boyutlara cıktı rakamlar.
bi vti sever olarak malesef ki o paraları hak etmediğini düşünüyorum vti'ların.
arkdslar bnde hondaya bınıyorum edıyorum ama fıyatlar gercekten cok ucuk tmm araba cok guzel olabılır ama 15 yasında araba 25-30 arası degısıyo, neyi war? sadece 160 beygırı war..
ne bılıyım zaten 32-33 typer war, o fıyatlara vtı alana kadar 3-5 daha verılır hem daha guclu, hem daha yenı, hem daha konforlu bı typer alınır BENCE..
Bi yere cekme veya uzatma gibi tavrim yok.normalde fikrim sizinkne yakin savunma sebebim atakanin arabayi alis fiyatini ve arabanin temizligini bilmem.malin fiyati nolursa olsn her malin bi alicisi vardir.bi kisi vurulur aklina takilir 2-3 fazlasi neyse verir alir o arabayi :)
bunlar pıyasada bilinen en temız vteclerden.
ama pıyasada bılınmeyen gene bı 5 tane temızz vtı cıkar.
yanı ılk 5e sokarsak bılmedıklerımızle beraber bunlar ılk 10-15e gırebılır.
örn: bı tane bızde wr kazasız orj. 106 bın km.de, gecen sene 106 bnde alındı hala 106 bınde :)
Durun ben geldım ıstatıstık yapalım azcık kacınız sahıbınden comda yatıp kalkıyor şahsen ben arkadaşlar yıne yazıyorum 18-25 arası yazan ies veya 1.4 is sahıplerı araclarını satamıyorlar baktım 17 yazan cogu 1.4 yada 1.6 ies hep 14lere kadar düşmüş adam 11 mılyara 1.4 buluyr spoon ayna spoon spoıler yok jdm sis eee 5 mılyar masraf ettım dıyor ne 5 mılyarı ben 1.5 mılyara jant lastık spoon ayna spoıler sıs egsoz yay yaparım bea yanı kısacası abartı var fıyatlarda he vti gelcek olursak iese 21 ısteyen varsa vti tabıkı su zaman dılımınde 25 te ıster 3oda nezmankı ies 14 pıyasası duscek ozman vtida 21 22 lere dusucektır emınım ben he bıde su var aracım guvenlık paketlı dıyı fıyat sısırenler var ben 4 sene klımasız honda kullandım bıgunde aglamadım aracımı yok yere sattım ustunde kalıtelı parcalarla ama agzımı acmadım adam klımasız hondaya bı jant takmıs 16 ıstyr ınsaf bende eskıden berı takıp edıyrm nerde 11 lıraya 1.4 is var almıs hemen ıkı ayna spoıler takmıs 165ooden satmaya calısyr bırde utanmadan kazasız yazmıs eskı sehıbı kazalı dıyr o kazasız yazmıs neyse saygılar bu pıyasada boyle gıdermı gıtmezmı bılınmez
maşallah diyelim :D
2000 lerin başındaki gibi temiz vti bolluğu yok artık. temizler tek tük kaldı. bunu fırsat bilen temiz araba sahipleri fiyatları yukarı çekti. millet de amcan teyzeden vti arayışına girdi. bu şekilde de amcalar teyzeler arabalarının değerli olduğuna inandı. eskiden "amca 98 model araban var 15 veriyim de sat bana" diyince inanan amcalar artık "98 model ama vti bu ilk sahibiyim amcayım 15 kesmez 25 ver" diyor (örn balıkesirdeki beyaz vtec). sonra bu amcadan arabayı alanlar bakım yapıyor headers takıyor masrafı üstüne koyup 27 istiyor. sonra ies sahipleri o da honda bu da honda o 27 istiyor ben 20 isterim diyor. sonra si sahipleri ies 20 eder de si 17 etmez mi dior. sonra ex sahipleri aa benimki de 15 etmeli diyor. sonra opel sahipleri hondada ne var ki 20 istiyorlar diyor benimki alman arabası 25 eder diyor. o diyor bu diyor 2.el piyasası bu hale geliyor.
ya arabalar sahiplerinin elinde patlayacak ya da bu fiyatlardan alıp satmak normal hale gelecek.