35 zk nin onceki sahibi firewall nickli hasan abinin araci gerekli bilgileriyazacaktir gercekten iyi bi vti iydi
Printable View
35 zk nin onceki sahibi firewall nickli hasan abinin araci gerekli bilgileriyazacaktir gercekten iyi bi vti iydi
35 zk için bilgiye gerek yok cok güzeldi bizdenmi diye merak ettim yanlıs anlasılma olmasn.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0443316/detay/
Merhaba arkadaşlar bu araç hakkında bilgi edinmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim... Honda Civic almayı düşünüyorum 1.6 si yada 1.4 is olabilir önereceğiniz başka ilanlarıda değerlendirebilirim... şimdiden yardım eden herkese çok teşekkür ederim...
10 liralık arabayı 20 liraya satana kimsenin laf söyleme hakkı yok..... peki öyle olsun aslan
ama bizim de o işi yapanın kim olduğunu öğrenmeye hakkımız var. sonrasını herkes kendi değerlendirecektir
başka bir yönden de...
"Allah şu üç kimseye, kıyamet gününde rahmet ederek bakmaz. Onları kusur ve günahlarından (bağışlayarak) temize çıkarmaz. Ayrıca onlar için çok üzücü bir azap da vardır:
- Elbisesini (kibirle) yerlere kadar salıverene,
- Yaptığı iyilikleri insanların başına kakana,
- Yalan yemin ederek sattığı eşyasına sürüm sağlamaya çalışana..."
(Müslim, Ebu Davud, Nesai,
İbn-i Mace)
kusurlu mal satmak kanunlarda da suctur Yunus
Abi biliyorum günah olduğunu, resmiyetde de pert kayıtlı aracı beyan etmeden satmanın yasak olduğunu ama alan kişinin hatası çok büyük, daha ne vtecler satıldı aynı durumda, hâlada satılıyor:)
yani bunu 1-2 kişi yapmıyor istanbul burası abi babanın oğlu olsa güvenmeyeceksin ama gençlik hevesi işte
ben hazmedemiyorum kardeşim neyse...
sen bana araba bakıyomusun :)
yeni model çıkar yakında
bizde bekleriz :D
pert aracı sağlam diye satana ticari dava açılırsa ve ispatlanırsa tüm zarar tazmin edilir. ayrıca satana ceza davası da açılır. Ceza davasında şikayete gerek bile olmayabilir....
kayıt görmenin en sağlam yolu birkaç (olabildiğince fazla) sigorta şirketinden kasko fiyatı almak bence. o şekilde aracın varsa gizlenmiş eski hasarlarını öğrenmek daha isabetli oluyor