Al işte sana emmeli gömmeli araba vergiside ucuz :D
Printable View
ikinci eli de primin kralını yapıyor :) ben en iyisi yine bi vti alayım ya
Al al tayparda neymiş filtre+egzost bile 20ps wermez taypara :D
APEXİ V-AFC ( VTECH AİR FLOW CONVERTER )
Dijital ekran üzerinden anlık değerleri izlemek ve müdahale etmek.
Hava Yakıt karışımını ayarlar.
Hava yakıt devir Vtech oranlarını ekranda dijital ve pod olarak görüntülenemizi sağlar.
İstediğiniz devirde kesiciye girmenizi sağlar.
Her viteste değişik devirlerde Vtech açmanızı sağlar.Örneğin:
2. Viteste Vtech 3500 devirde açarken 3.Viteste 4000 devirde 4. Viteste 5000 devirde açtırabilirsiniz.
vafc nın farklı devirde vtec actırma ozellıgı varmıydı bi yaşıma daha girdim :)
Ohoooo Xor sen bayaaa geride kalmışsın Bende araba çalışmıyokende vtec açık marşa basınca direckt açık gazlayasın die ama benimkisi PAFHC deişik bi sistem
yapay zeka war çalışmaz halde park pozisyonundayken birisi yaklaşınca hemen vtec açıyo binip çalıştırırken hazır olsun die http://i52.tinypic.com/29wmzjr.jpg
97 model 24 bin iyiymiş..:)
aynen başkan her seneye 1.5bin + kaza degişen boya olamdıgınıda hesaba katarsan 30 iyi rakam :D:D
dogru biz 26,5 e sattık 98
alıcı bulmak önemli:)
benim de aklımı kurcalayan birkaç vtec2 var. desenize bu fiyatlar şeytana uydurur da vti'ı sattırır! valla sıfır araç satıcılarının devamlı pompaladığı bu piyasa düşer mi hiç!!!
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
Arkadaşlar Uzun Zamandır İlanda araç. 3-4 aylarda da sanırım ilanı vardı kaldırdı geri geldi 15-20 gündür duruyor..dışarıdan temiz ve orj. duruyor tramerden sorgusunda 3 adet kazası var bunların dışlında bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba.
Saygılarımla..
şunud eklemek istiyorum temizd-bir sedan arıyorum (buradaki herkez eminim bir ah çekmiştir) bilgisi olan varsa irtibt kurmak isterim.
mesaj sayım az olabilir ama takipçisiyim.
msj sayısı ıle alakası olmaz bu ısın arac benım arkadasımın gercekten habıre sılen temız gezen bır adam pek gazlamaz fena bır vtec sesı var arkadasımın arabası dıye demıyorum alınır uzun zaman bınılır .zaten detayları tel da sıze soyler bırsey saklamaz hepımız bu ısı bılıyoruz sonucta :)
bvc kral arabadır. siteden tursurayn nickli serkan abinin arabasıdır.
günde 2 kere yıkar binmeye kıyamaz o derece :D
bence alınacak sedanlar arasında ilk sıralardadır