Biz o arac gibi gorduk plakadan eger tam olarak foto varsa koyarsaniz iyi olur ciddi dusunuoz araci eger duzgunse baktirip alicaz
Printable View
Biz o arac gibi gorduk plakadan eger tam olarak foto varsa koyarsaniz iyi olur ciddi dusunuoz araci eger duzgunse baktirip alicaz
Ozan' ın aracı bahsettiğiniz araç değil, o enginin dediği diğer yj olan ;) Ozanın aracı görünce anlarsınız zaten
Honda / Civic / 1.6 VTi / SARI BEBEXX sahibinden.com'da - 90182912
Sarı bebexx ilk ilanı 30 bin liraydı Ankaradan poter nickli üyenindi hatırlarsanız
arkadaşlar günaydın, izmirdeki gri sedan hakkında bilginiz varmı?
hatları düzgün duruyor
ilan başlığı"ummadık vtec izmirden çıkar" olan araç
kasası mekaniği, ilk sahibinden alınış tarihi vs.bilgiler olursa sevinirim.
teşekkürler
günün her saati burda bi sondaj durumu var :D rast gele cemaat
araci direk canli canli gordum motor sesi ve goruntusu tatmin edici kaput kaldirip motor icersinide inceledim diger fume aracla alakasi yok arkadas uygun fiyat yazdigindan herhalde diger fume ile karistiriyorsunuz
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...07044771_o.jpg
Yj'den bi görüntü,diğeriyle Alakası yok :))
bu araca bır bakarmısınz
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 83205902
araç aynen ilanda yazıldıgı gibidir duruşu vs.. güzel araç..
plakası farklı göremiyormusunuz...
bir saat kadar önce camlıca gişelerde önümde ördek yeşili bi civic gidiyordu sedan bende öyle dalmışım sonra sol şeride geçmek için sinyal verdi aramızda 10 metre felan vardı..bi baktım aracın bagajında vti vtec yazıları var..lannn dedim bu vtec hemen arabanın yanına yanaştım 55 yaşlarında bi adam kullanıyordu yanındada 35 40 yaşlarında bi adam vardı..araba fabrikasyon..orjınal eksozu eksozun ucundaki krom kafa vs.. herşey yerinde kaportasını çok inceledim yolda bi sagına bi soluna gectim otobanda..plakası 34 TD xxxx aracı bilen daha önce gören varmı?adamın telefonunu bulup arıycam adamı..
td 2336???
arkadaşlar şuan satılıkta olan bir aracı almak için o araç satılana kadar bende sedan vtı ımı satıyorum..
Mutlaka bilenler vardır bilmeyenler içinde konusu zaten imzamda mevcut.
Ne olduğu belli sıkıntısız hızlı sedan vtı arayan ciddi arkadaşlarım ulaşırsa memnun olurum. Konumu okuyup setup ı gören korkmasın fiyatta uçmayacam
Takas düşünürmüsün faruk? :D
http://www.techturkey.com/forum/otom...16-stella.html
Arkadaşlar şu araç hakkında bilgisi olanlardan yardımlarını bekliyorum.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 86100484
FJK VTI satılmış :( foruma üye olan birimi aldı acaba?
fjk satılmadı arkadaşlar boş muhabbetlerden bıktığım için ilanı çektim...
hala izmir'de yani fjk ?
bugün bende kartalda yolda gördüm lacivert vti 34ad7989 amcam ufak ufak gidiyordu.ışıklarda denk geldim. amcama sordum ''bunu size herkes soruyordur ama satmayı düşünür müsünüz diye?'' amcam cevabı koydu: ''15 senedir bu araç bende, bundan aldığım zevki hiçbir araçtan almadım.Bu zamana kadar satmayı düşünmedim, düşünmüyorum'' dedi ağır ağır gitti :)