benim arabadan mı bahsediyon :D
Printable View
o zaman FJK + Fümeyi de alalım tuncay :) FJK da senin gibi kozmetik güzeli unutma :)
merhaba hocam çok şükür içi dışı gerçekten çok düzgün ama bende yürürünü merak ediyorum.
Çünkü henüz yürütemedik :) ufak tefek aksilikler benim ine eleyip sık dokumam gümrük vs hepsi ayrı ayrı zaman alıyor üstüne birde benim görevimden dolayı ilgilenemeyişim ve samımıyetımden dolayı ve arabaya ihtiyacımın olmamasıda ustalarında işine yarıyor boş zamanlarını değerlendiriyorlar benim arabayla öyle uğraıp gidiyor.
:icon_tup:
Bora aynen öyle.
Şimdi arabayı sattığım fiyat belli hiç saklamadım. Alan arkadaş ailevi durumlar yüzünden zora düşük arabayı o fiyatlara 3-4bin tl zararına gözünden çıkarmışsa, kalkıpta akbaba gibi benim ona çökmem yakışı kalmaz.
Valla düşünen arkadaşlar gitsin baksın baktırsın.
Şunu açık sözlülükle söylüyorum içi-dışı-kaput altı olarak en iyilerden ;)
Fjk cok temiz deniliyor ama tramerde 12500 hasari var anlamadim bu isi???????
Arkafasa bakiyoduk sorgulatinca aynen boyle cikti
Kayitlarimiza gore ***0690 SasiNo lu aracin 3 adet hasari mevcuttur. HSR1:12/10/2008, Carpma, 5374.81TL HSR2:11/07/2008, Carpma, 476.66TL HSR3:05/04/2008, Carpma, 6837.82TL
valla hocam ilginç, ama ömer daha detaylı bu konuda sormak lazım.....
Emmiii ilani cakma vaktin geldii emmi:)
fjk bugüne kadar yere göğe sığdırılamadı şimdi hasarlı olduğu meydana çıktı, fiyat kırdırılıp aracamı konulmak isteniyo yoksa şimdiye kadar reklman içinmi pofpoflandı acaba bunu birkaç defa daha yaşadık. satılana kadar çok övüldü satıldıktan sonra gömüldü seneryo aynı oyuncular sürekli değişiyor sanki....
Her kazali araba kotu degildir herkesin basina gelebilir gozunuDen sakinirsiniz bi anda oluveriri bu : aracin kotu oldugunu gostermez bana gore sadece fiyatini dusurur
Ne kazasiz vtecler var ölmüş bitmis kaza yok ama kazalidan beter
Bu olaya sevinen cok kisi var biliyorum iclerinin yagi eriyor vtec alamayan ve hicbirzaman alamayacak arkadaslar:)
Her kazali araba kotu degildir herkesin basina gelebilir gozunuDen sakinirsiniz bi anda oluveriri bu : aracin kotu oldugunu gostermez bana gore sadece fiyatini dusurur
Ne kazasiz vtecler var ölmüş bitmis kaza yok ama kazalidan beter
Bu olaya sevinen cok kisi var biliyorum iclerinin yagi eriyor vtec alamayan ve hicbirzaman alamayacak olan arkadaslar
Arkadaşım bu cümle için lütfen beni ararmısın?
PM'den atıyorum numaramı.
TR'deki en temiz vti'dır bana göre Fjk.
Yetkili servis daha 4 tane ustaya baktırdım değişen hiçbir parça bulamadılar.
İzmir'deki alan arkadaşta baktırmış servise, almadan öncede baktırdı bi sıkıntı yok. Tavan'da kesinlikle boya yoktur.
Ayrıca benim arabam satılık değildi, övülmeyi hakeden bi arabaydı, halada öyle.
Bilip bilmeden konuşmayın adamın canını sıkmayın!
Hasar kayıtlarını araştırma içindeyim nedir ne değildir bulacağım elbet. Ne benim ne benden önceki sahibi caner'in bu kayıttan haberi vardı.
Zaten senin dediği gibi gömüldü senaryosu! yapsak burdaki yazılanlara cevap dahi vermem.
Beni tanıyan bilen biliyor, ne insanları aldatma amacım olur nede yalan dolanla. Yukarıda Allah var çünkü, Allah korkusuyla yaşan bir insanım. Arabayıda ne kadar sevdiğim ne kadar baktığım ortadaydı.
Lütfen bilip bilmeden konuşmayın.
Ayrıca arabayı düşünen arkadaş varsa, gitsin izmire ustasını götürsün baktırsın. Eğer arabada bi sıkıntı çıkarsa arasın beni yol masrafını ben karşılayacağım bunu açık yüreklilikle söylüyorum. Motoru, yürürü ve kaportasıyla sıkıntısız.
meyve veren ağaç taşlanır.....
şeytan mı taşlıyon la sen. :)
Çok gereksiz bir açıklama olmuş bence , benim hiç hoşuma gitmedi , hiç te işime gelmedi açıkçası. Önceki sahiplerine , vti cılara sormaya devam etsin arkadaşlar , herkez kötülesin, İnşallah satılmaz . MEB ' in ödeme yapacağı tarih 3-5 güne kesinleşecek. FJK yı garajıma indiriyim de , sonra kim ne derse desin.. TIN
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8908906/detay/
araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?
arkadaşlar çoğunuz bildiği üzere eski 41 dd sedan füme vtı bende ani bir kararla aracı satma kararı aldım ilan açmıyorum şimdilik burdan birine gitsin eşe dosta gidecek araba bilginiz olsun gerçekten herşeyine kefilim motor sorunsuz sıkıntısız düşünen olursa benimle irtibata geçebilir yedek anahtarları kitapçıkları kırmızı kod anahtarı herşeyi duruyor teşekkürler..
Ben sorgulattigimda yaklasil 4ay once 470 civari bi hasar cikiodu. onunda ne oldugunu bulduydum. Sag arka kapinin alti boyanmisti ki renk ayirt ediyordu bariz.
Anlamadigim madem hasar var arabada yaptiran insan evladi sag marspiyeli nie degismedi veya o kapiyi neden boyatmadi. marspiyel cizikti bendeyken kapinin cita alti maviydi resmen. arabayi sattigimin hafta sonu randevu almistim hatta onlari yaptircaktim.
Neyse bi onceki postta dediklerim gecerli.
Bu arabayi gercekten sahiplenmistim ben ve halada cok seviyorum. bu konunun pesini birakmicam.
Yamyamlar hiçbirzaman vtec alamayacaksınız istediğiniz kadar *** atın siz:)
3-5 tane yamyam var onlar kendini biliyor:)