Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
bu aracı neden kimse düşünmüyor anlamadım:S
Printable View
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
bu aracı neden kimse düşünmüyor anlamadım:S
kardesim ilan acilali 1 ay civari oldu. 60 a yakin favori var. herhalde 25-26 yazmadim diye burada konusulmadi araba. gecen hafta bir is gorusmesi yaptim. onumuzdeki ay cok onemli bir is degisikligim cok buyuk ihtimalle olacak. o zaman bende 25 yazacagim. veya 2004-2005 type r la takas olacak. demekki rollerde draglarda caninin alinip fiyatinin da 25 falan olmasi lazim. ha bir de km yi 100 kusurlere almak gerekiyor benim anladigim kadariyla.....
Honda Civic 1.6 VTi 1990 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
bu arac hakkında dusuncelerınız nelerdır bu fıyatı hak edıyormu konya draglara katıldı motor yorulmusmudur sızce alınırmı
motor durumu ıyı olan 2-3 parca degısen, boyalı parcası olan farktmez, bıldıgınz uygun vtı warmı acaba arkdslar?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 27.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bu arac nedir ne degildir ilk defa görüyorum bilgisi olan var mı
vtec sahipleri istedikleri fiyatları isteyebilir.ama söylede birşey var sonucta bu araba gazlanmak için alınıyor 19 ile 22 arasındaki arabalar bence alınır ve güzelce gazlanır,tabi motoru sağlıklı ise.
26 ve üstü için ise o paraları 10 yıllık arabaya vereceğime üstüne biraz daha koyar 207 veya cooper s alırım.
27-29 arası fiyatları görünce gülmemek elde değil valla.
Siteye üye olan o araçların sahibi ister alınsın ister alınmasın.
Malesef bu gerçek, sizde o fiyatlara aldıysanız çok pahalıya aldınız!
aynen katılıyorum sana inan sahibindene girdiğim zaman gözlerime inanamıyorum 25 / 30 bin arası rakamlar var.. dün izmirden bi arkadaşım 26 ya 2011 model 4000 km de punto evo aldı ilk önceler burun kıvırdım ama kullanınca eski punto ile alakası olmadığını gördüm bence o paralaa alınıcak en yakışıklı ve donanımlı araba ..
bu araç hakkında bılgısı olan varmı ? deli bir vtec sesı var
http://www.youtube.com/watch?v=No_kb...eature=related