ben bukadar guzel bır vtec sesı bırde kendı motorumda duymusdum bukadar olur aksamdan berı bır arakdas ıle gule gule ızlıyoruz
Printable View
vtec acması bir harika olmus ya :)
bu elemanın vtec acması cok guzel ya :D
3. vites senkromecinde sıkıntı var bi de arada ateşleme kesiyor gibi :D masrafı var. :D
alıcagımdan deılde su mawinın nedır ne deıldırlerını cok merak edıorum war mı bılgı werıcek bırı beyler..?:)
ben defalarca aldım satdım bu arabalar 20 ustu haram adamlar kaza yok dıye 25 26 yazanlar var çok sacma zamanında uygun almış bır yerden ustundende 5 veya 6 cıvarı kar yapmanın peşinde bence yanlış gercı herkezın malı kendıne ama pıyasa degerını bozuyorlar.bu bı gercek.
herkes kafasına göre yorum yapıyo evet 25 26 27 ler cok olabilir haklı olabilirsiniz peki ben yıllardır bu işin içindeyim ben biliyorum patlak arabalar geçmişi belli olmayan vti alar 23 e satılıyo türkiyede temiz 3 veya 5 tane temiz az km li vti lar sizce ne yapar bırakın artık boş lafları kimse kimseye zorla araba satmıyo arkadaşlar merak ediyorum sizde tertemiz vti ay olsa ne isterdiniz...?
kesinlikle dogru !!! herkez bırakın araba almayı arabasına en ufak bi parça bile alacagında 50 kere soruyor durumu nedir diye! kaldı ki çok degişenli , boyalı vs geçmişi sıkıntılı vs vs vs olan bi arabayla kazasız boyasız ok gibi duran yorulmamış bi vtı yı aynı kefeye koymak büyük hata.parasına göre araba...karalamaya gerek yok .
benim gri vtiye 19500 yazdım yazmaz olaydım :) arayanlar neden bu fiyata veriyosun pertmi taklalımı değişenimi çok bunun gibi bir sürü laf sölüyolar telefonda adamlara arabam iyi sorun yok motor açılmamış sanzuman saat gibi alttakım 10numara motorda en ufak yağyakma yok role çıkmamış drag yapmamış 5sene kapı önünde mahkemeden dolayı saklanıp yatmış bi araba diyorum adamlara yaranamıyorum buda bana ders oldu demekki 22den aşşağı arabaya satılık ilanı koymayacaksın koyunca böle sorularla karşılaşıyosun bende ilanımı kaldırdım 22binden ilan koyucam belki ozaman satılır :)
araba kötülemek bizim sitede moda kulaktan dolma laflarla yola çıkıyoruz hep biri bi araba için laf söledimi tama o arabanın işi bitti sittin sene satılmaz :) o araba kazalıdır perttir damgasını yedimi bitti işi bırakın arkadaşlar milletin arabasına las sölemeyi insanlar ilanlarda istediklerini yazar yazsın zaten serbest ama yalan ama doğru günahı mebali onun boynuna arabayı alankişide salak değildir elbet arabayı almadan önce gitsin kaportacıya servise motorcuya ne bilim ustasına alsın götürsün okey aldıktan sonra alsın araba kötüysede arabasına ona gelecek rakamı sölesin işine gelirse versin işine gelmezse almasın kimse kimseye zorla mal satmıyor bi vtiye 20bin 30fiyat istiyolar verilirmi diyenlere işine gelirse alırsın gelmezse gider oparaya sıfır araba alırsın kısaca kimse kimseye zorla mal satmıyor işine gelen alır gelmeyen almaz burdan milletin arabasına olumlu olumsuz yorum yazmaya gerek yok
iyi araba iyi para ediyor malesef :)...bende isterim 22 milyara 80.000 km de vti almayı....ama 25/26 ya çok rahat alıcı bulabildikleri için 22 milyara alma hayali kuran arkadaşlarıma sıra malesef gelemiyor...haklı olarak onlarda sinir oluyolar bu duruma.... araç sahibi piyasasını bilmiyordurda denk gelir alınır anlarım....ama onlarında genelde boyaya bakıma parçaya ihtiyaçları olduğu için toparlamak yine 25/26 lara yaslanıyor...
hesap basit....
headers : 500
filtre : 400
4 lastik : 500
düz boru : 200
egzoz :200
tampon boyaları : 300
iki bin lira oluvermiş bile :)))))))))
bu yüzden bütün arkadaşlarıma önerim şu....parça fiyatlarının bu kadar yüksek olduğu piyasa şartlarında 1500/2000 lira fazla para her zaman verilir hakeden vti a... ucuzunu bekleyip yıllar geçirmektense pahalısını alıp binin....zamanı gelincede pahalıya satın........
Vaf vti ya 24.000 para verdim ama gideri cok güzel - lastikleri yeni - aem v2 si - megan headers i - düz borusu - otto eksozu - kışlık filtresi - 0 jvc teybi componentleri vs vs si üstünde döşemelerinde yırtık çizik yok gögüs tertemiz duruşu mermi gibi değdimi bence değdi ben zevkimi aldım bu tarz arabalarda illa noktası hatasız araba aramamak lazim bunlar gazlamak için yapılmış arabalar gazlanan arabalarda illaki oluyor ufaklu büyüklü bişiler :)
vtı a gerı donus yapacam valla bende bu fıyatlar yuzunden yapamıyorum :D