katılıyorum sana, amerikayı keşfedenler çok önce keşfetti :)
Printable View
ak ıcın cıgerlı denıyo gercekten ama yurudugunu hıc gormedık acıkcası,
he bu soyledıgım araba yurumuyo anlamına gelmesın yanlıs anlamayın ama,hıc bı aracla denendıgıne şahıt olmadık.
bu arada bızdede cok saglam vtı ve si war cok cok iyi giderli araclar ama daha kımseyle denemedık.sürekli yatırıyoruz cunku aracları :)
ozaman yapılan araçlarla şu an yapılan araçlar arasında dağlar var..yapan yapmış zamamnında ama su anki teknolojiyle ozamanki bi diil ozaman dc vardı kimse yüzüne bakmıyor şimdi ssr kiddler hytecler var p28 ile yürüyordu araçlar simdi aemler s300ler cerez gibi piyasada.amerika sabit ama vtiler hala yürüyor hergün yeni bi parça cıkıyo.2 3 sene önce port polishmi vardı diyen arkadaşada şimdi garaj usta adı vermiyim ama bu işi senelerdir prof olarak yapanlar var belki bilmiyorsun bi araştır derim bu cok yeni bişi diil:)
tabiki eskiye göre şuan ki parça vs. bir değil.. yaşım sizler kadar büyük olmadığı için o zamanlar araba yürütme yapamıyorduk ama 4 5 yıl önce o zamanın şartlarına göre gayet iyi yürüyen arabalar vardı yani.. 2011 yılında ben amerikayı keşfettim diyene gülerim o manada söyledim abi :)
tabiiki o tartışılmaz eskiden daha denk daha iyi oluyordu bu işler yapılacaklar sabitti malzeme belliydi şimdi herkeste farklı bi setup yetişemiyosun vallaha.bende yaptım yürüttüm falan prof diilim yannış anlama:)sadece eskiden beri takip ettiğimiz ustalar garajlar var dergilerde makallerini okuyup büyüdük bizde sadece honda ile sınırlı diildi hatta honda yoktu desem yannış olmaz opeller kadettler manta lar falan
Ya allah aşkına sen bilirsin senin arkadaşın bilir en fazla..Bana ozamanlara ait bir tane araba veya post gösterirmisin emmesi bilmem nesi polishli araba..ha belki tektük yapılıodur ama ustanın kendisine kalmış.Şimdiki yayılan polishle dağlar kadar fark var bunu herkes söyler..
Aslında kendin yukarıda benim demek istediğimi demişsin..Her parça çerez gibi piyasada ve teknoloji var işin içinde..Ama şu andaki vti ile zamanında yürüyen vti arasında bir fark göremiyorum..Bir iki beyin eklendi,mappedciler çoğaldı polish yayıldı vs vs..Önceden kasap gibi filtre,kaynaklı yarım yamalak düz boru,bakkalın yaptığı yazılıma yürürlerdi.Nerden bir boy alsak diye uğraşırdık ama şimdi herşey hazır,işini bilen usta çok,Gider yapmak çok kolay:)
tb turboyken nerdeydiniz :D:D:D:D:D
paşaoğlu sence kaç senelik bi garaj?adamlar 2000 lerde araç yapıyodu hatta aybek vardı nette arat bulursun vti 2002 2003 lerde falan tozu dumana katıyordu en iyi adamlar yaptı en güçlüsüydü.şimdi o stupta bi araç yapsın paşaoğlu bakalım ne olucak dahamı hızlı dahamı yavaş..2000 leri hatırlıyosan eyvallah diycek lafım yok
neyse heralde yaşdan dolayı benim kafa cok iyi basmıyor dediğini anlayamadım kusura bakma:)ozaman varmıydı dedin var dedim yakın tarih örnek gösterdim bunun daha amerikancısı bilmemnecisi cok vardı halada var eskidende vardı bu kadarını bilmiyoduk teknoloji bak bu siteden öğreniyorsun sende herşeyi bende bilmediğim coğu şeyi burdan öğreniyorum.
Ak vtec'i bende takip ediyordum fuat'lada görüşüyodum sürekli, askerde şuan sanırım, kazasız belasız :)
ss 306 King zaten onada diyilecekk söz yok kazasız belasız alican:)
vtecburac gibi vti yürüten adam görmedim tanımadım ben şu zamana kadar.
ve piyasaya 3 tane vti kazandırdı, 3'üde burak'tayken 1 numaraydı.
az kaldı, şimdi piyasa 306gti ile dönüş yapıcak, inanıyorum.
Bi başka arabaya lafım yok. Hepsi çok güzel sıkı yürüyen arabalar. Maşallah...