önümüzdeki maçlara bakalım abi, hb e kardeş gelsin:D
Printable View
beyler nnk için yazıyorsunzda keşke aliburma burda sordugu zamanda böyle yazsaydınz :) en sevmediğim olay birisi arabayı alırken bişi yok efendiyse gider yapmyosa kimse bişi demiyo arabayı satıcağı zaman bişiler dökülüyor ortaya. herkesi kendi yerinize koyup öyle yazın buraya yazamayanda pm ile uyarsın sorgulayan arakdaşı.
Ben bu konuyu çok takip etmiyorum, dün tesadüfen bakarken denk geldi gördüm, her araba alan için denk gelmek zor olur Serkan.
Ben pm ile uyarılmaya da karşıyım, madem burda sorgulanıyor herkes buraya yazsınki buraya bakıp alacakların haberi olsun.
Keşke şu anki sahibi almadan önce görseymişim nnk sorgusunu o zamanda yazardım km konusunu. En azından bundan sonrakilere faydamız olmuş oldu
hep bu 1.6 ies ciler yüzünden. :) 20 lira 21 lira diye ilan açtılar. sonra satıncada 22 ye temiz vti arıyolar. :) 24-25 vermek zorlarına gidiyo sorsan o kadar etmez derler. :)
2 MOR vtecte istanbuldaydı. 34 MOR 76 Tolganın (KTM) aracıydı. 34 MOR 56 pert olan arabaydı. pert olan araç şuan samsunda spoon jantlı olarak satılık zaten en belirgin özelliği civic coupe aynaları var.
Tolganın MOR 76 yine siteden hakan isimli arkadaşa konyaya, ordanda istanbula geldi. Mor 76 nın tolga aldığındada önden küçük bir hasarı vardı, tampon panel değişik, sağ podya ağzı, sağ şasi ucu (!) işlemliydi. ünlem koymamın sebebi sadece traversin takıldığı parça işlemliydi şaside bişiy yoktu. kesinlikle şasi eğriliği kaçıklık vs yoktu rot balans yaptırdınmı ok gibi gidiyordu. kaçma bilmemne yoktu. komple boyalıydı. tolgadayken komple motor yapılmıştı zaten motor yağ yakarken almıştı tolga sonra gayet sağlıklıydı rollinglerde falan gayet güzel gidiyordu içifalan pırıl pırıldı. son halini bilmiyorum ama hakan foruma falan video foto koyduğundada gayet güzel mükemmel duruyordu. aklıma gelenler bunlar kimsenin başka türlü kafası karışmasın.
Mor'un motoru burda tekrar toplandı. B16b piston crower stage2 egz. enjektör conta beyin vs vs. Motoru çok çok sağlıklıdır.
Kilometre konusunda Yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Böyle birşey olsaydı eminim ki o zaman da yazılırdı. burada birkaç kişinin (Bu konuları takip etmeleri meselesindeki dikkatlerine saygı duyuyorum.) önce "şurasında şunu var, burasında da bunu var! aman haa!!" diyip, iki satır sonra özür dilediğini ve "yanlış hatırlamışım, o vtec bu vtec değilmiş" vs. tarzında itiraflarda bulunduğunu çok gördüm ki bunlar masum olanları, daha ilerisine aklım da vicdanım da ermez. Başkaları veya arabalarının umrumda olmadığı gibi, nnk'nın şunu eksik, burası gedik diyen bütün arkadaşlarımızı polemik yapmak yerine buraya bekliyorum.
kapak olmak falan hoş laflar olmamış bence
ben öyle hatırlıyorum, 2008 miydi neyde hondam.com dan bir arkadaş almıştı bu arabayı, o zaman 130 binlerdeydi araba, şimdi de aynı kmlerde. Varsa yetkili servis kaydı çıkarın koyun herkesin içi rahat etsin.
rolling videosu km konusunda neden kapak olsun bilemedim açıkçası :) ama içiniz rahat edeeckse olsun benim için sıkıntı yok alan kişiler mutlu olduğu sürece dert değil
km yi oakdar dert etmemek lazım sıfır araba almıyosun sonuçta :)