sword / AB vtec
ben olsam birkaç lira daha bulur turbolu haliyle alırdım ne yalan söyleyeyim
Printable View
sword / AB vtec
ben olsam birkaç lira daha bulur turbolu haliyle alırdım ne yalan söyleyeyim
swordun araba çok temiz görüşün bence çok titiz kullanılmıştır
burak tutturdun ille sedan diye hb verelim
kenarda para olsa hemen çökerim murat'a
:D:D:D
bende el altından araştırıyorum gözümün tuttuğuyla görüşüyorum ama fiyatlar fazla geliyor bana...
bu arabayı bileniniz varmı durumu nasıldır...!!!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29045003/detay
Swordun Vteci düşün derim. Turboyu sökerek de satabilir istersen. O zaman düşündüğün fiyat aralığına rahat rahat girer ;)
aynı rakamlara gc8 almak daa mantıklı bence
ılgıınız ıcın tsk ederım arkadaslar . ab vtecle bı goruselım o zamn bu kadar herkes onerebılıyosa guzel araba olması gerek :)
param olursa almak istediğim vteclerin başında ab gelir hem dış güzelliği hem swordun takip ettiim kadarıyla arabasına çok kıyamamasından dolayı
alternatif olarakda , olurda seneye doğru civic alırsam beyaz kesinlikle ab vtec gibi olmasına uraşırım görselde :D
edit : beyazdan şaşma bulabilrsen ;)
O paraya düşünmem AB vteci alırım... hem duruşu hem gidişi çok iyi.. sahibide gayet titiz bildigim kadarıyla.. özellikle iç mekanı çok iyi arabanın..
AB vtec gayet mantıklı gibi görünüyor. İmkan varsa olduğu gibi de alınabilir.
eyvallah teşekkürler arkadaşlar kısmetse bu hafta sonu kıtı sokuyorum atmosferık olarak ıstıyen bı kac kısı var kıymetını bılen bırıne hayırlısıyla gıder inş tekrar teşekkürler...
swordun vtecı alın :) su arabalar 20 lı rakamlardan bı asagı ınmedıkı alalaım bır tane :D
murat abinin araba parmakla gösterilcek cinsten nadir vteclerden..bütçene uygunsa mutlaka listende olmalı o araç
clc vtec,ab vtec
1998 model lacivertrenk temiz hor kullanılmamış var düşünürsen