yok dostum alamadım daha müthiş bir sabır var bende :)
Printable View
arkadaşlar piyasadki stock olarak yürüyen en iyi vti hangisi sizce ?
bu araç typerla nasıl yürür kaç boy fark oluşur ...
geçen hondamı yıkattım 3 beygir aldım ne yapsam beygir alıyorum araca :)
turbo fsi sitesinde bir konu var linkini atacağım adamlar kendi kendilerine honda kullanan arkadaşları neden bu kadar küçük düşürmeye çalışıyorlar anlamış değilim ...
bu kadarına pes dedim yanı ...
Bu Nedir yav? VTi :) - TurboFSI Audi Forumları
ya buradaki konular ne adamlar neden takmışlar civice :)
çok insanın yarası var galiba baktiniz olursa okuyun derim komik eğlenceli ve .....
Stoch type-r da yokki neye göre ölçülsün
stock tayyarla ölçsen ne çıkar ortaya ?
o zaman rollinglere giderken sağlam yıkatayım KaDili belki 5 beygir kazanırım
senın azaban pisken bile beygirli sıkıntı yok :)
alıcam namussus 1,6 vti aib takıntım çok fazlasıyla hat safhada ...
yada bakırköye yatıcam arkadaşlar tedavi olacam bu ne biçim bir şeydir anlamıyorum .....
bunların canları sıkılmıs hondaya sataşmışlar ay allahım ya :D
sataşmışlar da kendi aralarında artık tartışmaya bile başlamışlar ..
can dır bu honda can...
Stok olarak en iyi yürüyen araç KD vtec headers bile yok bilidğim kadarıyla egzoz filitre.. type-r sözde kolay geliyor ama ne kadar ciğerlide olsa KD tutunamaz gibime geliyor.. dile kolay arada 40-50 hp fark var..
Atmosferik olarak en iyi yürüyende İst. için konuşuyorum SR vtec ;) dyno verisi 197 hp biraz tutunabilir stok type-r :D
Güçlerine bir şey demiyorum zaten. ama takmış bu tayyarcı abiler 0-100 de 0-100. istedikleri kadar 0-100 hatta 0-500 olsun. değermi 90 küsür model bir araca binlerce dolar harcayıp kütükçe binmeye.kütükçeden kastım kalite. motor kalitesini geçin yine. iç kalite şase kalitesi teknoloji konfor gibi unsurlardan bahsediyorum.tayyarcı abilerin bunlardan haberi yok.
eğer elinizi kalbinize götürüp hala tayyarlar bir almandan bir audiden çok daha üstün diyebiliyorsanız başka bir şey demiyorum ben.Buda benim bir audici olarak sözüm:
"Bir otomobil motordan ibaret değildir"
Eleman Tayyarın ne oldugunu bılmeden konusuyor 90 kusur modelmıs :)
japonyadan 90 kusurlarda cıkıp tukıyeye 2003 de falan anca gelmıs herhalde:)