Yakindanda canlisi dahada diri duruyo tesekkur ederim
Printable View
hp vti arıyorum sahibindene düşmemiş çünki ordakiler hiç hoşuma gitmedi tertemiz bir vti motoru acılmamış özellikle orjinal içi dışı tertemiz alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum
hoşbulduk tşk edrm hayırlı ramazanlar tüm müslüman aleminin
30 bin tl Ye aradgnz özelliklerde vti lar war
34 TV 5446 gibi araç arıyorum yani 27 28 gibi rakamlara
öncelikle hoşgeldin diyim =)
sahibindendekiler hiç hoşuma gitmedi demişsin. zevkler ve renkler diyecemde.. kendi aracımı geçtim diyelim, FV 1100 lacivert , 01 SC füme ve kırmızı S plakalı vtec sahipleriyle tanışmışlığım hiçbişeyim yok yanlış anlaşılmasın reklam yapma gibi bi amacım yok yani ama onlarıda beğenmediysen hiç vti bakma :icon_tup: kolay gelsin
ya abicim siz beni yanlış anladınız sedan vti ler güzel ama ben hp die belirttim zaten şimdi diceksiniz hp ler kötümü bence fiyat bazında bakarsan kötü
şimdi yeni sektör daha oluştu.. sahibindene düşmeyen satılık araçlar.. amcadan teyzeden satılık araçların popülerliğiyle eş değer bi anlam ifade ediyo..
hımmm şimdi anladım hb arıyorsun trabzondaki siyah var bomba bi vti çok iyi duruyo maşallahı var ( onunda sahibini tanımam ). ben sedan arıyosun sandım o yüzden sedanları yazdım. konyadaki BS plakalı kırmızı yada kaan abinin 35 plakalı 96 lacivert var. o dediğin paraları vermedende bu arabalara binebilirsin sıkıntısız olarak istedikleri fiyatlarda bence çok iyi yani maksadım yardımcı olmak.
benim arabayıda ben askerdeyken buldum haberi geldi satıcakmış diye sahibinden'e ilanı koyulmadan hemen annemi gönderdim parayla beraber direk notere gittiler :D şuan annemin üzerine 53 yaşında teyzeden vti yani :D havalimanına geldiğimde direk bi uçaktan indim diğer uçağa bindim F16 ya şey pardon b16 ya :p
yeni moda mı çıktı şimdi sahbindene düşmemiş arac diye daha neler görcez bakalım :) ilk önce fiyatlar çok yuksekti şimdi sahibindene düşmemiş araba araç almaya nyeti olan varsa gider bakar kafasına uyarsa pazarlıgını yapar alır gelr bu kadar basit :)
sorun sukı her zamankı gıbı araba gene ıstanbuldakı araba ıle karıstırıldı o degıl kardesım arkadas yazarda tanıdım ıcın soyluyorum ben baktım aracda sadece arka camurluk ıslemlıydı ama suda war yanlıslık olmasın arac renk degısımı ıcın camurluklar falan sokulmus degıldı kaput ıcı yesılde oyle soyleyım ama gereken bılgıyı onu arıyarak bulursunuz 21 22 suankı halını bılmemde cok para harcanmıs ıse edebılır yuruyende eksıklerı wardı sekman ıstıyordu ufaktan ama salam vtec acardı hıc sorunu yokdu. gerı kalanı kendı yazsın serkan :)
arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan ?
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 80612468
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 71685883 Bilgisi olan varmı arkadaşlar bu araçla ilgili ?
sökülüp takılmamış tek bir civatası kalmamıs vti lara istenilen paralar belli
LB 626 bu piyasada her kuruşun hakkını verecek sayılı araçlardan biridir.
senin ilacın burda kardeşim
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 93409765
01 sc den uzak durun sayfa 362de gerekli bilgiler mevcut:D
CVC55 Vtec
kaçırılmayacak kadar güzel temizlikte gideri ispatlı bilinen bi araba.hertürlü kefilim birçok kişide kefildir bursa tayfasından arabaya da sahibi murat kardeşime de :icon_tup:
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 30.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 94140529
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 94190119
Araç hakkında bilgisi olan varmıdır ? izmirden çok sevdiğim birine düşünüyoruzda
edit : gerekli bilgi geldi teşekkürler yardımcı olan herkese :)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 78137821
araç hakkında bilgisi olan varmı ?
Hiç yanaşma derim 2 sene önce bana 1 parca değişeni var dedilerdii gittim almaya istanbulaa 17yepazarlık yaptık :) gece beni esenlerden aldıı araba yanıyoo ;) gündüz bir gördüm resmen yıkıldım yinede bi göstereyim dedim önden arkadan kazası var sağ sase bükük sonra vazgeçtim adam aradı 15 e veriyim dediydi :)) sonrada bu arkadaş aldı sanırım.
Şöyle bakıldıgında piyasaya gerçkten 23 24 istenen arabalardan daha temizdir diyebilrim ama şahsen bakmiştim 2 parca değişeni var direkleri flan saglam ama motor sagırdır + tavanda boya yoktuu ;) kavrulmuş artık güneşten 18 e verse kuzene geçen sene alcaktım ;)) 18 19 arasına alınabilir.
[QUOTE=Skyhawk34;6052596]Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 94190119
araç hakkında bilğisi olan ?
yazılar kayıvermiş galiba ? :)
uzun zamandır baya bi araştırma yapıyordum baya bı araştırdım falan fakat piyasanın berbatlıgından ve tam ıstedıgımı bulamadımdan karar değiştirdim , şimdi de VTI alcam allah kısmet ederse fakat sahibinden.com'da ki araçlara bakıyorumda ya KM'leri fırlamış yada aracın hasar kaydı oldugu halde yalan yanlış bilgilerle insanların haklarını yemeye yonelık ne kadar antın kuntın şeyler varsa yazıp yollamıslar . mal um konudaki VTI ilarlarının geçmişinde olanları gördükçe de iyicene bi tırsma geldi açıkcası :)
arkadaşlar şu mübarek günde elinizi vicdanınıza koyup ulan bu harbı sağlamdır dıyebılıcegınız araçlar varmıdır :D , yada sahibinden'de satılmasada forumda fılan satan mevcut mu (geçenlerde bi arkadaş sıfırlayıp satmıştı motoru cok temizdi ama kısmet işte henuz arama aşamasında oldugumdan nıyetlenemedım tam ) :)
hani zaten öğrenci adamım yıllık yapacagım km 6-7k 'yı bulmaz arabaya da fazlasıyla temiz bakıcam yalnız benı 4-5 sene periyodık bakımlarıyla fılan ıdare edicek sıkıntı cıkartmıcak bir VTI babası arıyorum :) şimdiden ufak ufak bilgilendiren olursa sevinirim .)
km leri fırlamış diyorsun ama sunu hiç düşünüyormsuun adamlar habire geri sarıp sarıp takıyor buda onun 2. veya 3. 150 bininde oluyor :D şaka bir yana sürekli kafalarına göre km sardırılıyor ayrca satılık otomobiller bolumunde var vti ını satan bir kaç kişi forumdan :)
yani bir vti'ın 200 binde 250 binde olması gayet normal
ya tabi dediinizde haklısınız nıhayetınde 97 çıkışlı bır araba ve bunun 50-60k km de olmasını beklemek saçma olıur ama çok yüksek km oluncada insan ister istemez huylanıyo , aracın sahibi araca nasıl baktı yordumu hor mu kullandı yada kusurlarını saklattıımı fılan huylanmaktan kastım bunlar nihayetınde 20küsur milyar para vericeksın belkide direk 30 ve ileride "ya sağlam bir sıkıntıyla karşı karşıya kalırsam" korkusuna bürünüyosun :D
tabii buldumu 120-130k da , dürüst bir satıcıdan çıkma temiz bakılmış bir VTI, işte onu almamakta saçmalık olur inşallah şu günlerde bir tane karşıma cıkarda parasal işleri hallettikten sonrada bir tane de bize almak kısmet olsa :)
İnşallah gönlüne göre bulursun
fakat aklında soru işaretleri varsa alacaksın o aracı bir serviste expertizden geçirceksin olay bu :)