typerıda alcam ondan az kaldı 3 araç çok olur diye bekliyorum :)
Printable View
typerıda alcam ondan az kaldı 3 araç çok olur diye bekliyorum :)
izmirdeki :) 99 vtec mi tuncer?
ewet abi 99 kırmızı :)
wayy çok iyi yabancıya gitmemiş..:)
ewet yar etmem kimseye :)
Tuncer araban hayırlı olsun .
Engin focusun rakamı nedir
Tuncer hayırlısı olsun ,kazasız belasız :) isteyene benim aracımda satılık arkadaslar,ilanı koydum birazdan guncellenir,otomobilleriniz kısmında baslıgı da var fjk vtec..
tşkr ederim. haluk niye satıyon ya ne güzel araban var.
negüzel fiyata temiz dolu sedan vtec satalım dedik okadar vtec arayan var tık yok :D hergün arayıpta 23-24 veriyim bakmadan gidicem söz... vs vs diyenlerden bıkmıştım artık.. buna kılsızını aramak denir resmen.. istediğim a3te satııldı zaten :D şimdi fiyat 30.000tl satılmazsada ben onunla gayet mutluyum ne bi masrafı var ne bişeyi. sadece herhafta değilde 2 haftada bir giderim tekirdağa kız arkadaşımın yanına o olur yani :D sıfır motoruda var zaten kafam rahat :icon_tup: geçenlerde demiştim bu fiyatada satılmazsa yüksek fiyata çekicem diye buyrun mal ortada görenler bilenler biliyo aracımın temizliğini benim titizliğimi.. yinede aramızda almak isteyen düşünen varsa hertürlü yardımcı olurum :icon_tup: teşekkürler
Ankaraya geldiğimde görmüştüm tunalı caddesinde sıfır gibiydi:)
http://i931.photobucket.com/albums/a...08091455-1.jpg
hayırlı olsun tuncerim,çok güzel bir 99 almışsın valla,kazasız belasız :)
kışa 2 ay kaldı :)
vtec sezonluk degil orhanım hatta vtec bırak honda bile sezonluk degl bmw mi sandın :) kışın fiyat dusun bi tane duseni görmedim ben :) o kadar çok honda aldım sattım :)
kışda gelse sonbahar ilkbaharda gelse.
İnsanlar Artık 15 yaşındaki araç için Bu kdr yüksek maaliyete araçlar almayacaklardır (bende dahil) 25 26 Lara satılan bir v-tec bir elin parmakların yarısını geçmez. İsteyen istediği rakamı çekmeye özgürdür ama satılmayacağıda aşikardır.
Bu siteyi çok Seviyorum..
Bir ara vti moda yaptılar sonra typer ı $uan hit s2k.
Bu gunSiteden belli başlı insanlar s2k'ları satıp Seat,sti,evo vb. alsalar.
Bak o zmn piyasasını nasıl bitirecekler. Az kaldı bence ama bitecek..
Ben aldim cok keyifli 9 tane arac alip sattim ama vti den aldigim keyif bambaska
Kismet olursa bi aksilik cikmazsa dara dussmessem 5-10 sene rahat binmeyi dusunuyorum 42 lira vergisi var ekmek istemiyo su istemiyo yagini suyunu zamaninda degistir bakimlarini aksatma hayatta yolda birakmaz
Sadece haftasonu kullaniyorum oda full redline baska arac olsa inanki dayanmaz:)
Vti iyidir iyi herkesin kullanmasini isterim
Bende Kötü demiyorum.
Almak da İstiyorum Açıkcası, Sadece Haftasonları zevk ile binmek için;
bende bilirim bir 106 VTS alıp 10 bini gömüp çok hızlı olmayı ki aynı paraya geliyor, vtiyı boşverip evolara sti lara kafa tutmayı..
bende bilirim 1,8t alıp aynı paraya belki daha ucuza vtiya by by demeyi ;)
Örn ;
http://www.techturkey.com/forum/otom...8-t-180hp.html
Ama Aşikar ki bu fiyatlar çok abartı..
Geçen gün kilyosa bi plaja gittim kapıdaki genç görevliler arabadan inerken hızlıca yanıma geldiler ilk laf şu :
Abi vtec mi bu evet dedim iddayı biri kaybetti biri kazandi iddaya girmişler kendi aralarında:)
Bu büyük bir keyif:):):)
Ve daha bunun gibi niceleri:)
iŞTEN ANLAYAN birisi olarak anlam veremediğim $eyhler war dile getiriyorum :)
Bugun bir vti sahibi olarak birçok turbo araçlada kalkmışsındır ki farkı yok
sonuçta gazlanmak adrenalin atmak eğlenmek.
turbo yada diil önemli değil.
Sende bir vti Sahibisin söylemlerin olaßilir ama gel gelelim ;
Bütün arabalar bir kapalı kutudur.
ne olup ne olmayacağını asla bilemeyiz yarın için; blok açıp kapak açıp bakamam ki
masraf edecekmiyim etmeyecekmiyim :)
Bnm Maksadım karşılaştırma fiyat konusunda idi ve mantıklı buna kimse itiraz edemez sanırım..
hak verirsin ki her iki öreneğimdede bnm amacıma ulaşacağım seçeneklerdir.
Kim ne derse desin arkadaslar gun gelir tarih doner vti gene frower sikiti yok masraf yok yakit iyi performans guzel ne koyarsan verim alirsin vergisi yok bise yok ve cogu 2010 model 2012 model arabayida hem goruntude hem yururde uzer bu paraya bu zevk cok iyi 15 liraya vtec var 30 lirayada gidersin pazarlik edresin butcene uyani alirsin en iyisini en olu fiyata almak isteyende zor arkadaslar ole bi dunya yok 106 larda keza ole 10 lirayada var 20 lirayada butcene gore alirsin bu kadar basit
Bir sözüm wardır etrafımdaki herkezde söyler.
Temiz olsun 1 Lira fazla Olsun ama 5 Lirada fazla olursa enayilik olur.
Bugun Siteden sadece bir iki örnek vereyim.
Ff vtec konyaya satıldı boyandı paklandı İzmir e gitti int. düştü kaç lira para.
bugun fjk vtec ömerden alınalı 3 ay olmadı belkide; kaça sattığını bilmem ama $uan int fiyatı en az 3-4 bin pahalıdır ;)
Vtec alan aldığı paradan 2-3 lira fazla yazıp koyuyor nete.
Bugun için sen bile aracını satmak istemiyorsun belkide; ondan bu kdr yazıyorsun bilemem ama Satılmayacağıda aşikar dır bnm için.
satmak için mi bilmem ama piyasa böle böle yükseliyor.
Araç sahiplerini tanımam etmem lütfen kötü bir uslubum olmuşsa kusuruma bakmasınlar.