helal olsun HONDA JDM keşke herkes senın gıbı olsa bu araçlar ıcın...
Printable View
helal olsun HONDA JDM keşke herkes senın gıbı olsa bu araçlar ıcın...
eğer bahsedilen araç 34zl4182 ise bende ramo si deyken değişen yok dendiği için izmitten kalkıp bakmaya gitmiştim sevdiğim bir abimle. araç resimlerde çok güzel duruyodu o zaman altın sarısı advan jantlar vardı üzerinde. gittiğimde arabaya baktırmak istedim arkadaşın soylediği gibi radara baktıralım dediler fakat dükanları birbirine çok yakın olduğu için komşu bunlar benim oraya baktırmak içime sinmedi sonrasında başka bi özel servise soktuk araca bakıldığında içler acısı şeyler çıktı araç şaseye kadar girmişti ön taraf feci derecede bozuktu. 15000 lira die almaya gittiğimiz araba o durumdan sonra 13.000lere indi almayı düşünüyodum en son motora bakıldığında araç sıkıştırlmaya başlandı hararet tavan ordaki ustada sökmeden bişey soyliyemem contada yanık olabilir kapakta çatlakta olabilir deyince uzaklaştım. sonucunda konunun en onemli kısmı değişen yok die izmitten kalkıp gidiyoruz değişmeyen olmadığını görüyoruz yol masrafı expertiz masrafı ve onca yorgunluk. ticaret bu değil arkadaşa hak veriyorum..
Murat bariz anlaşılıyor zaten :)
Ben 3 gün önce arabaya bakmaya gittim herşey ortada zaten adamda zaten söylüyor
Kimse baktırmadan ettirmeden almaz zaten bu tarz ucuz vtecleri :)
Arkadaşlar eğri oturup düzgün düşünün hep ucuza kaçmayın
üste 2-3 lira verip sorunsuz sıkıntısız araba almak varken
aman ucuz alayım yaptırırım mantığından kurtulun artık
Insanlari kandiripta arac satanlar bu dunyada olmazsa diger tarafta hesaplasmaya hazir olun..kimsenin hakki kimsede kalmaz...
son 10 sayfada 10 kere soruldu,kırmızı hb ramo si nin eskı arac pert dıe soyledık zaten, onun dısında şunuda belırtmek istiyorum.
son zamanlarda hondacılarla fazla içli dışlı oldugumuz ıcın konusmalarda rdar dan cok şikayetcı olan war arkadaslar!
heleki HONDA JDM nıcklı arkdsn anlattıklarından sonra öyle bır aracı sıkıntısız die satmak esnaflıkmı oluyor?
bir uyarıda bnden suan rdar da ki kırımızı hb vti vk1930 plakalı arac satılık, o araca dikkat beylerr ;)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 35.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 91169581
araç vatandaşın aracı istediği rakamı ister karışamayız ama bu yaşta araba içinde fazla abartı değilmi dostlar boş bir vtı
vay be tr nin en hızlısından birini verdim 23 liraya kazasız 10 bin liralık parça vardı üstünde. millet filtre egsozlusuna 27-28 veriyo.
ramosi cok yakin abim / arkadasimdir. araba onda degil abisi mesut abideydi ondan satildi..ramoda genelde soyluyodu herkese nasil ne durumda oldugunu yalan konusmuyodu kitleme gibi amaciyoktu... radar hondada motoruna bakar olumlu yada olumsuz der.. arabanin kaportasi bitiktirde ramodan sonra halen motor yapilmadi diye biliyorum. demekki motorda sikinti yok. *** atmaya gerek yok arkadaslar. radar kaportaci degil motor ustasi..
çağlar hangı aractan bahsedıyosun ? ZL vti danmı ?
hacı o zman bu adamlar yalanmı söyluyor ?
radar motor ustası ama arac bakmaya göturdugun zaman motor dısında kaporta ve boya durumuna dahi bakıyolar.
honda dısında rover-alfa romeo araçlarda götürduk onların bıle degısen boya durumuna baktılar.
valla ramoyla nezaman takilsam gezmege ciksak biri sordugu zaman makarasini bile yapiyodu 3defa pert olmusv4uncuye nasip kismet falan diye. arkadan yemis alttan yemis vs gibi lakaplaar takiyoddu. sadece ben degil ozmnlar ramoyla bu siteden cok kisi takilirdi hepsi bilir ama konusmuyolar. ramo sonra abisi mesut abiye verdi aarabay. ramoya sonsuz garanti veririm yalan konusmaz... radar icinde motor ustasi oldugu icin genel konustum. zl halen skntisiz gidiyo. ne vti lar kiriyo ama o devam yani demek istedim. kendi sahsii fikrim motoru iyidir demistir seref yada mehmet abi..
Valla dostum 2sene önceki mevzu bu kimseyle polemiğe gerek yok en başımızdan geçen neyse onu anlattım. baktırdığım yerde radar değildi motoru iyi dediğin araba benim baktırdığım donemde
duman honda özel servisinde hararet tavan yaptı sıkıştırıldığında kimseyede yalan borcumuz yok. kasası içinde telefonda aradık kimse bize bozuk kasa flan demedi düzgün araba die gittik gerisini zaten yazdım.
beni aracın yanına arkadaşım saadettin mercan : 05419723418 getirdi,saadettin ramazanın arkadaşıdır bende onun vasıtasıyla tanıştım... gitiiğimde ramazan ve mesutla muhattap olduk araç mesutunmuş ama yaşananları ramazanda gördü ve hiçbir şey söylemedi...malesef aracın motorda bitikti aldığımda aldığımın ertesi günü contayı ŞRF usta yaptı ama taşlamadan takmış üstün körü yaptı...bende yağ ve su yakan arabayı aldığımın 2. günü satmaya karar verdim,,,arabanın pertini mertini ilk gelen müşteri sayesinde öğrendim sonra konyadaki eski sahibi aradı 210000 de sattım abi dedi ben...ondan sonra üçe beşe bakmadım 13000 e sattım 18250 ye aldığım aracı...ruhsatta sahtecilikten mahkemeye bile verdim bir yolunu bulup kurtulmuşlar... bu konuyu 2 sene sonra açmamın tek sebebi başkasınında canı artık yanmasın diyedir yoksa ben çoktan arkadaşları allaha havale ettim...
İNANMAYANLAR...araca bakmaya gittiğimiz anda orda olanları arayabilir
engin uras:05369848600
ufuk malakçı:05353602500 hatta ramo nun arkadaşı saadettini bile arayıp bilgi alabilirsiniz...
http://img213.imageshack.us/img213/1...2062200086.jpg
Uploaded with ImageShack.us
ender kalanlardan :) duruldu soruldu klasik cvp alındı :D
vee oğlu cama çıkar 40 bin diye bağırır:D
Sagolasin faruk insanlar ayirsinlar gorsunler iyiyi kotuyu...tesekkurler...Allah razi olsun..kimsenin cani yanmasin..