2 gun sonra 35 ten satılıga cıkar :D
Printable View
vay aradas 30 bın araba sattılarya helal olsun gercekden para bırıktırıp tayyar alıp garaja kapatıcam 2018 cıkartırır 60 satarım 2003 model tayyarı D:
30 a alana kupa vermek lazım gerçekten..
Siteden birimi aldı acaba?
Ondan sonra Vti neden pahalı 98 model araca 30.000 lira verilirse diğer 20*22 yazanlarda benim aracımın bundan neyi eksik diyor piyasada 2'ye katlanıyor...
yaw abı ben bıle arabamıbu fıyata satıldıgını gordukden sonra 24 ıse 26 yazarımya gercekden yazıya bu saatden sonra araba almam 1 ay bekler erl den k20 getırırım 3500$ kral gıbı 1000mılyar kargo ısdesın koyarım makıneyı bınerımya 30 mılyara amakınemı satılır alanında aklına sasayım o paraya tayyar arlırım ya yazık yanı
ama suda var kımın elalemın parası benım cenemı yormaz bundan sonra artık lafını bıle anmam 30 satıldıysa gercekden
:alright::alright::alright::alright:2004 2006 yıllarında 16 en fazla 18 satılan arabalara suan 30 lıra fıyat bıcıyoruz helal bıze :alright:
vti neden pahalıdır, bunu gerçekten merak ediyorum. amacım arabaya *** atmak değil, 106'dan daha sorunsuz olduğu bir gerçek, performansı tartışılmaz. gti mi önde, vti mi önde sorunsalına da hiç girmiyorum. merak ettiğim 98 yılında 106 gti sıfırı kaç para idi? honda vti sıfırı kaç para idi? bir de deli gibi para savuracak bir adam zaten gider s2k alır, ne işi var vtecle?
Şu kriterler göz önünde bulunduruluyor. Benim yorumladığım.
98 Yılı satış rakamlarının olduğu degri küpürü vardı bulamadım bulsaydım ekleseydim daha geçerli olurdu.
1-Aracın az bulunuyor olması türkiyeye giriş yapmış olarak
2-Araç eğer siz bakımlarına dikkat ederseniz ve stock kullanırsanız çok çok uzun km ler sorun çıkarmaz.
3-Performasnı tatminkar ve yakıt değerleri bu performas kullanılmadığı zaman düşük.
4-En büyük etkenlerden biri hacim 1.6 olması ve Sedan versiyonun olması bu yüzden vergi ve ailevi amaçlara hizmet etmesi.
5-Parça sıkıntısı olmaması dünya üzerinde bu kasa ve bu motor araçların fazlalığı.
6-Tuning anlamında çok geniş bir yelpazeye sahip olması turbo supercharger ve diğer ekipmanlara kit olarak ulaşabiliyor olmak.
7-Ek kasanın diğer honda kasalarına göre güzel ve hoş çizgilerinin olması
gibi gibi uzatılıp gidilebilir liste
Ama vti piyasasını bence yükselten sebep bu araca sahip olamayan ies is sahipleridir.
Baktığımızda ilanlara 1.4 1.6 is ies serisine istenen rakamlar inanılmaz düzeyde yüksek ve VTI donanımına yaklaşmıyor araçları (standart donanım)
Sıfır satın alırken bile örnek vermem gerekirse
30 bin e 1.6 güvenlik paketli ies alabiliyorken
45 bin civarında idi VTI serisi.
Caner öyle ama benim tanıdığım bie ies kullanan arkadaş var 21.5 istiyor arabasına ne diyebilrisin ve adama 20 teklif eden de var.
ya bısı soyleyyımmı bu gercekden arz talep ısı 1.4is cıler onlar bunlar sunlar ınsanlar krızden bahsedıyo fakat bakıyorum ınsanların yasama standartları oyle artmıskı eskıden ınsanlar cok kucuk seylerden memnun olurdu ama artık paraları sawurcak yer arıyor hayretler ıcındeyım hayrını gorsun satanda alanda bosverın
34-ßV-001 plakalı kırmızı sedan vti nin şuanki durumu hakkında ßilgisi olan var mı arkadaşlar yakın ßir arkadaşıma almayı düşünüyoruz ciddi ciddi yardımlarınızı esirgemeyin plss :)
Ben geçen yıl Konyadan bir arkadaşımdan 42 HG Plakalı bir vtec aldım...
Aldığım fiyatı yazmıyorum ama şu kadarını söyleyeyim, şu an eli ayağı düzgün aynı yıl üretilen bir 1.6 ies'e (98 model) istenen fiyattan daha ucuza aldım...
Aklımda VTEC almak da yoktu, öyle bir gece geyiğine alayım dedim, sabaha kadar muhabbet ettik aldık.
42 Plakalıydı, 06 ROL 97 plaka aldım chiefkadir'in tawsiyesi ile,( Kadir abide de ROL TYPE R wardı).
Arabayı aldığımda ne vtec kullanmıştım ne de VTEC hastalığım wardı,tamamen tesadüfen aldım, daha sonra başladım denemelere, ben denedikçe içimdeki vtec aşkı kabarmaya başladı...
98 model atmosferik arabayla yaz boyunca sayısız deneme yaptım, saolsun lira masraf çıkarıp da üzmedi beni....
Daha sonra da yine genç bir arkadaşıma sattım....
Arabayı Alırken İLLE DE VTEC ALMAM LAZIM deseydim eminim ki ben de çok daha yüksek fiyatlara bir vtec almak durumunda kalacaktım, acele etmedim, düşerse olur dedim, hesaplı ötesi aldım.
Arabayı alan arkadaş da 1.6ies sahibiydi... Gerçekten de 1.4is, 1.6ies we civic si sahipleri daha hızlı bir araba alayım dedikleri zaman ilk tercih her zaman VTEC oluyor,bu yüzden de bu araçların fiyatları gelen talep oldukça düşmüyor...
Şimdi bir GTI sahibi daha hızlı bir araba alayım dediği zaman aklına hangi araba geliyor? bir sürü seçenek düşünebilirler bu durumda ama inanın VTI almak için can atan hala bir sürü is, ies we si sahibi beklemede ;)
herhalde bir tek ben varımdır, vti dan daha çok Sİ seven:)
vtecini Sİ için satan..
valla ben 5 yıl once gti almısdım cok temız aracdı hıc oynanmamıs bındım 1.5 yıl akdar dıyorum ulan adamlar ne makıne yapmıs ne uzuyor atmosferık sonra takı okuldan bır arakdasım vti alana kadar benım makıne 146 bg veren bır makıneydı ne arakdaslarla denemısdım fakat vti arkadas geldıgınde denemeye cıkdık drag denedım ben 5500 den sonrakı ılk hareketım kafamın anıden sol tarafa donusu oldu ben 8000 bınde kesıldım arakdasa 9500 dedı ben orda tukendım 5 kez denedık 5 kez yenıldım koltuklara anfıye kadar ındırıdım oladı ozaman dedımkı buraya kadarmıs bebegım deyıp aracımı sattım sonra vti arasına gırdım aldım aldıkdan sonrakı ılk hareketım 5500 getırıp vtec acıp kapatıp yenıden acmak oldu o ses degısımı bende oyle bır bagımlılık oldugu suan cevremdekı bırcok farklı arkadasıma asılamısdurumdayım bocanegralar çupralar 325 328 arkadaslarım daha bırcocugu suan vtı arıyor bu gercenden bır hastalıkmıs bunu anladım dedıgın gıbı kardesım aslında suc bızde degıllllll SUC BU MAKINEYE BUKADAR GUZEL MOTOR KOYAN VE 200BINDE ONCE SU KOYMAYAN BU HONDANIN SUCU .......