bizim selaminin arabası...çok düzgün bir kasaya ve sıfır sorun bir motora sahip....düşünenler kaçırmasın....görülüp terddütsüz alınacak bir araba :icon_tup: ....hem kullandım hem inceledim bu yüzden gönül rahatlığı ile referans verebiliyorum....
Printable View
VTEC SOUND - YouTube
sanıye 20 :D ve sn 43
vti bence binilmesi gerek bi araba. 106gti, saxo vts, vti ya bindim daha rs le tayyara binecem kısmetse tadına bakmak lazım. Marka model fanatizml yerine bence arabarınıza binip tadını cıkartın ben öyle yapıyorum.
arkdslar bu sedanlar hakkında bılgısı olan varmı ? tşkler.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 50968659
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 54296559
reis erdekte olan aracı uzun zamandır takıp edıyorum,oncelerde 27 kusurlerde fıyat bıcılmıstı ayrıca kmsıde 160 lerdeydı ama dusurulumus sanırım o arac temıze benzıyor ama var bır yerınde bırseyler bayadır takıpteyım satılmadı tanıyan arkadaslar yorum yapacaklardır
34-ßV-001 plakalı kırmızı sedan vti nin şuanki durumu hakkında ßilgisi olan var mı arkadaşlar yakın ßir arkadaşıma almayı düşünüyoruz ciddi ciddi yardımlarınızı esirgemeyin plss
güncell arkadaşlar yok mu ßilgisi olan ßayram hediyesi alıcaz :)
Mersinde kırmızı sedan stock bir vti gördüm ama hayal gibi bi anda geldi geçti.
Aramızda mesafe vardı belki vti deildir araç çok detaylı göremedim yandan gördüm ama orjin vtec jantları vardı.
Kendi arabamla değildim ve acelemiz vardı yoksa arkasından gidip bakıcaktım ne olduğuna.
İlgilenenlere duyurulur belki amcadan teyzeden falandır:D ama mersin arabası olmadığı kesin çünkü küçük şehir öyle bir araba olsa illaki görürdük..
arkadaslar 34 bv 001 plakalı arac bızde yanı yakın bı arkadasımda arac satılık degıl ama arkadasım satarmı bılmem gorusmek ısteyen olursa bana ulasabılır 0531 634 22 91 denız
bv 001 hangi kırmızı sedan?
sadece filtre egzosu vardı 24.5a ilanı vardı o mu?
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 57831261
bu linkteki aracı bilen varmı arkadaslar.nedir ne değildir?
sahibi foruma üye sword nickli murat görünce yazacaktır.
tamam şimdi hatırladım sağol.
önceki sayfalara baktım ama dikkatimi çekmedi ciddi düşünüyoruz bildikleriniz nelerdir aracın :)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 54927205
Sabri bv sende mi?