Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 56114449
??????????????...
Printable View
Saolun vaf ı satıyorum desem 24 25 liraya anında satılır :) Sonra allah gerek etmesin şuan öyle acil bi ihtiyacım yok arabamı satacak kadar. Onun haricinde 4 kapılı hemde gazlanabilir olarak mantıklı bi araba bence vti :) Ben cor cocuk binip geziyorum sorun yok ha tek kapı araba alabilecek durumum olsa yani cocuk falan olmasa bu paralara farklı alternatifler düşünürüm :)
16500 lük vti ramo nun du bir ara sanırım
bu araç hakkında bilgisi olan varmı? nedir ne değildir kazası varmıdır bi yardımcı olabilirseniz sevirim :)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 51886756
aynen katılıyorum
sahibindende 21 mil 1.6 ies var vtec bedava :D
walla hep aynı şeyden bu konu dolup taşıyor fiyat yüksek edermi 98 model işte boyalı kazalı pahallı vs vs vs dediklerimi kimse yalnış anlamasın piyasanın ... çıkmış edecek fiyat var araba var yani arz ve talep dogrultusunda bence yıllardır satılamayan sitedende bir çok arkadaşın bildigi 10 nun üzerinde vti var zaten ;) nedeni ortada ;) ben 1 sene önce ful 120 lik ies 16.000 sattım vti aldım benden alan arkadaş 1 sene sonra 18.500 e sattı ieseyi :( malesef
bingo..
yanılmamışım galeride duran vti o zaman bu aynen 13 gibi alınmıştı ..
fakat araç sahibi radar hondadan şeref usta baktı sınıfı geçti dedi ona kafam takıldı şeref ustanın dürüstlüğünü tüm honda camiası bilir belkide motoruyla ilgili konuşmuşta olabilir..
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 51744423
arkadaşlar bu araç hakkında bilginiz varmı cok acil ? bilen varsa bilgilendirirse cok sevinirim
valla kardesım ben almak ıcın ankaradan ıstanbula gıttım yaklasık 3 ay once araca ıyıce bakdım aracın pert kaydı oldugunu soylemısdı fakat aracın gogsu falan yaslama olmamıs motor falan gerı gıtmememıs sanırım yurur aksam olrak sorun yasamız yada arabaya burun gıydırmıslerdır cok ıyı bakma lazım cunkı halen aynı arac hatta yanlıs hatırlamıyor ısde ozamanda aracın ılan ısmı s2000 kırmızı ıdı ve arac full boyalıydı kaldırım usdunde cekılmıs bırfotosu vardı oyle soyleyım hafızam ıyıdır :D
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 56173710
bu araç hakkında bilgisi olan varmı kaza boya motor durumu yardımlarınızı bekliyorum.
hepinize teşekkürler şimdiden