ies den cok daha güzel bi arabaya biniyorsun serkan :D git ies e bin bomboş gelicek ici sana :)
Printable View
haklısı tayfun :) güzel arabalara biniyoruz maşallah :D
1.6 ies bindim vti için sattım düzgün denk gelmedi hadi vtec 2 alayım dedim 1 ay bindim sarmadı sattım ve sonunda vti aldım vti ye binince hepsi hikaye....
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 58415873
Bu arabayla ilgili acil detaylı bilgi alabilirmiyim?
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 58919465 varmı bilgisi olan acaba araç hakkında
FF vtec iyidir.
yine aynı fiyatlarda aslında ama nedir nedeğildir tam net bişey yok
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 58919465 varmı bilgisi olan acaba araç hakkında
ben bakmaya gittim dostum sağ arka kapı değisik baska birsey yok kaportada cok kücük kücük göcükler var boya kaporta işçiliği istiyo araba
merhaba;bu araç hakında bilgisi olan var mı acaba?fiyat diğerlerine nazaran düşük geldi de.
1998 HONDA Civic 1.6 VTi 18500 TL Sahibinden 2.El Satılık - IlanNo: 3176956
sag ve sol kafadan darbeli saselerde bişey goremedim ama işçilik berbat arabayı *** etmişler. arabanın bakalıtlerını griye boyamıslar kotu duruyor. sol kapı ön cam direginde işlem yapılmıs. ön kaput ve sag sol camurluk ıster, komple boya istiyor. arabanın bagaj komple tesisatlı 2 tane sub var gumbur gumbur sanırım o tesisata heryerınden sesi gelir.
sol arkadan dokunmuslar sahibi soyledi ama tesisat oldugundan bakamdım.
acıkcası arabayı cok hor kullanmıslar işi bilmeyenlerın eline gecmis adam olması için kafanın komple soyulup yenıden yapılması lazım komple boya gerekıyor ayrıca iç işçilşk gerekıyor. tahmını 3-4 lira yer.
Techturkey.com Post 5124
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 59547473 arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan var mı?Bodrumdan çıkıp gitcem detaylı bilgisi olan varsa çok sevinirim..Teşekkürler...