Genel olarak yasanan vti dunyasi bu
Sen km ile oynamassan sikinti yok
Kazasiz belasiz guzel gunlerde binn
Printable View
Eski TS yeni ee vti sahibiyim sevdiğim bi arkadaşım almak istedi forum da yazılan lardan dolayı honda servisinde baktırılmasını ben istedim talih abinin de dediği gibi araçta sıkıntı yok direklerde gayet sağlam işin özeti aracı sevdiğim bi arkadaşıma satmış bulunmaktayım..
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 58504385
veeee efsane nevzat amca ilanı açtı :D kapışın bakalım kimde kalacak :))
Amca tutturmuş 2012 alacam diyo, mumla arıcak bu arabayı haberi yok :D
nevzat amca dediğini yapmış 2012ler çıksın o zaman satıcam diyodu ama fiyatı hiç böyle söylememişti :D
Benim yazdığım hususta araba hakkında bilgidir. Aşağıdaki linkler başka bir konudan alınma. Demek ki bu tür konularda mesaj olabiliyor.
http://www.techturkey.com/forum/2586501-post3297.html
BMW 3 Serisi 3.25i 1994 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - Pasif İlan - 53428629
BMW 3 Serisi 3.25i 1994 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - 57424206
bunun gibi daha başka konularda var.
abi arabayı senden aldığım dan beri sana hayır dua sı ediyordum bana böyle bir araba aldırmaya vesile olduğun için tekrar dan allah senden razı olsun bizim arabamızın yürü rü zaten belli vti yerine sağolsun arabamızı görenler boncuk diyordu.gökhan da artık araba abi bundan sonra hayır dua sını ben alcam senin vesilen le .
bu amca çok koşturdu bizi 2 gun once soyledi ilan wericem diye 24 e, 22 werdk olmaz dedi.. Bize fazla bu rakam inş.burdan bırılerı alır aracı..
arkdslar ızmırdekı sedan beyaz vti hakknda bılgısı olann? VT plakalı.. 19.250 ??
veya 19-20bın cıvarında önerılebılcek sedan vti.. ??
19 20 bine sedan vti bulman zor arkadasım