aynen bnde onu dıycektım 1,5-2 senedır satılık.pek derlı toplu gozukmuyo zaten abı.
bide bu araba ıcn eskı sahblerınn tro :D oldugu konusuluyo,dogru yalan bılmıorum,baya bı muhbbetı gecmıstı.
Printable View
sağ yada sol çamurlukların biri değişmiş diye hatırlıyorum kayserideydi öyle hatırlıyorm yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar
İzmite nerden gitti bu araba bursadan sedan bir tane gitmişti kırmızı izmite o mudur acaba?
Aracı antalyadan ben aldım araç benimdi ciddi anlamda ilgilenen benimle irtibata geçebilir servis bakımlı bir araçtır komple servis kayıtları vardır aracın km vs orjinal malesef benden sonra önden patlamışlar ciddi anlamda ilgilenen olursa benimle irtibata geçebilir detaylı bilgi verebilirim yanlış anlaşılmasın kimsenin malını kötülemek için yazmıyorum bunları.
bende tam hatırlıyamadım şimdi
valla hocam sanırım bıraz karısık durum benim aklımda 41 ez die kalmıs nerden nereye gıttıgını bılmıyorum :S
saglık olsun kanka bılen arkadaslar yardımcı oluyorlar sagolsunlar ;)
kusura bakmayın yanlış link vermişim Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 57274227 bu aracı sorucaktım :)
edit.bi önceki sayfada açklama var
...................