Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 58710249
bu araç ankaradaki turbo olan araçmıdır ?
Arkadaşı geçtım annesi fln de arıyor vtec sahıplerını![]()
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 60622526
hangi fitek bu bilen varmı geçmişi vs..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.000 TL Sahibinden satılık sıfır Gümüş Gri renk - 60896745
beyler jap10 plakalı gei vti benim.
sormak istediklerinizi yanıtlarım.
aracın boya aşamasındaki tüm resmi var.2 ay önce ilk sahibinden alındı.hatasız darbesiz değişensiz bi vti.yakında giderinin videolarınıda izlersiniz.
kazasız belasız.
,
Roman adı: Boş hayaller
Romanın içeriği:Kahramanımız boş hayallerle araç sahipleriyle görüşür tanışır bilmediği araçlar hakkında atıp tutar bildiğini sandığı araçlar hakkında atıp tutar yaşının verdiği ergenlik duygularıyla yanlış kişilere yanlış sözler konuşur ama o bunun hala farkında değildir...
zaaaaaaaaaaaaaaaaçok güldüm yazılara
vitek arayan masum köylüden 15 senedir haber alınamıyor
SENSİN.
ayne hacıabi plaka yı vermıyorum.her aracııma takıp söküp oyle stıyorum.
Aracı 2 ay once tekstılcı bı abıden aldık onun ablasının aracı idi.aldıımızda tavanın on camurlukları sag kapısı sag sol camurlukları bagajı boya yanıgı idi.yataklar ıyı degıldı.adam gıbı boyayıp motoru yaptık. Sımdıde satıyorum.dedımya vtı arayan adam gelıp bakıcak almama gıbı bı lolayı olmıcakokadar kefılım.begenmeyenın yol su yemek dıgıturk taksıdı nı oderım
![]()
,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)