VTI alıcak olsam, ilk başvuracağım kişi :) Tr deki hepsini biliyorsun diyorlar Mertcan var mıdır aslı :)
Printable View
@mertcan
Kanka hatta biz bu arabanin konilerini senelerce kullanmadkmi :D.
Sen-balo-ben ve benden sora kimbilir kimler :D
kimse burada yazıcaklarımda bie art niyet aramasın ağalar.
bu ciğerli vti ciğerli typer muhabbetide neyin nesi ?
bir vti düşünün piyasadaki en iyi yürüyen vti olsun bu.nekadar yürür ? vti nin yürümesi gerektiği kadar.fazla bişemi bekliosunuz ? eğer araba stock ise iyi yürüyosa stock vti nin gitmesi gerektiğini gdiyodur diğerleri geçiliyorsa onlarda vardır tersoluk iyi gidende yoktur ilahi bi kıudret :D
kompresyonu tam hakkında ise segmanda en ufak kaçırma yoksa subap ayarı avansı emdiği hava tahliye ettiği egsoz gazı olması gerektiği gibiyse benzin pompası ölçülmüş değerler ok ise enjektörler ok ise trigeri bakımı falan ok ise motor ok dir.
gelelim bunu yere vermeye aksı aks kolları şanzumanda cırtlama yoksa debriyaj volan ok ise motor kulakları tablası yani dağıtıcı ve dağıtıcıyı tutan demirbaşlar stabil ve düz ise tekere gücünü hakkıyla verir genelde.
olay budur.daha ne arıyor bu millet.şu alemde okadar çok tuhaf laflar varki ortaya atmışlar bi ciğerli araba hikayesi :D komik vallahi billahi.fabrika torpilli motorlarmı üretmiş bizim haberimiz yok.birinin motoru daha iyi açılmıştır devir çevirmeye alışıktır ara hızlanmaları daha çok yapmıştır o iyi gider.abartmayın artık ciğerli vti işini ya :) araba pert param parça ama 2 boy daha hızlı 25 lira ediyor :D birisi hakkaten çok iyi motora ve kasaya sahip ama yanlış ellerde yetişmiş 2 boy pertin ardında gidiyor tuuu kaka :D
ya boşversenize :)
bu camiada çok iyi yürümüş vti ler var herkesler plakalarını bilior zaten.herkeşe kazasız belasız ağalar.
Aynen Yusuf, kazalı resmini eklediğin vti hiç toplanmadı yürümedi, eritilmek üzere izmit hurdalığına gitti... JDM Works Musti'nin 200sx'ten önceki arabasıydı, Bursaya satılmıştı... Yanılmıyorsam 2004 başlarında kaza yaptı. Kaza yaptığında hala 34 plakaydı araba. Bursa Küçük sanayide birindeydi en son yürürken gördüğümde ve üzerinde mini ütü masası tarzında siyah bir spoiler vardı, geçmiş zaman parça pinçik hatırlıyorum. Aynı zamanlarda ben de takla atmıştım, hafıza kaydı. :) Siyah 16 AB 255 vardı hb vti o zamanlar Bursada benim poloyla yürürken geçemeyince sağdan kasıtlı çarpmıştı bana ikimiz beraber 3-5 takla atmıştık :) yanılmıyorsam 9. perti filandı o arabanın en son 14üncü perte çıkışında ab vti'yi saymayı bırakmıştım :) sanırım artık bursada da değil...
alacagımdan yada baska bişeyden değil sadece meraktan soruyorum bilen illaki vardır 2007 senesinde nazilliden ilk sahibinden alınan arac mı bu ??
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 60101391
2004 senesınde aydında merkezde bı pazar yerı vardı aytepe kampüse cıkmadan orda köşede beyaz vtı vardı acaba neoldu lastıkler ınık duruyrdu duvar dıbınde
bende bi vti merak ediyorum 250 tl için anlaşamamıştık :D 2009 eylül yada ekim ayında ilanı vardı orduda beden eğitimi öğretmenin de kırmızı sedan vti vardı orj 138 km civarındaydı ekstra hiç bişi yoktu orj di param da vardı 250 tl ye inat gittik anlaşamadık :D:D araç zaten ilanı koyduğu gün satılmıştı şimdi nerde acaba?:D
140 binde 98 model vtec 30 bile eder ha ya vallahş bazen anlayamıyorum ben sizi, vti kullandım typer kullandım kaç sene hala kafam basmıyor vti fiyatlarına...
bilsem 2005te vti alırken ev almaz on tane daha vti alır koyardım kenara şimdi satardım 3 ev parası çıkardı yemin ederim.
ordudaki araba ilanını bende biliyorum. beden eğitimi öğretmeni, hemşerim. ilan online olur olmaz aradım, bu yaptığın işmi şimdi senin dedim :) ne oldu dedi. insan 1-2 ay daha bekler dimi dedim. :) (gerçekten de 3 ay falan sonra aldım ben arabamı)
öğretmenin arabası iyiydi, ucuzdu. 17,250 istiyordu. 97 kırmızı sedan. ama bana arabanın yan yattığını söyledi. o zaman üzüntüm geçti. arabayı nereye sattığını da söylemişti..
Arabanın yan yattığımı sevindirici abi ?
hayır orj araç kaçırdığıma üzülüyordum aracın öncesinde yan yattığını öğrenmek sevindirdi beni o kadar cani değilim :D