arkdslar ızmırdeki 99 fume b20 bloklu arac hakkında bılgısı olan warmı ?
Printable View
arkdslar ızmırdeki 99 fume b20 bloklu arac hakkında bılgısı olan warmı ?
34 KOM 44 plakalı kırmızı hb vti ile ilgili bilgisi olan var mı ?Paylaşırsanız çok sevinirim
....................................
Benim çokta umrumda değil zaten kazası olmuş olmamış.bilip bilmeyenlerin kulaktan dolma bilgilerle gözleriyle görmüş gibi söylemeleri beni güldüren piyasada bir tek Vtec buymuş gibi sürekli bu araba hakkında konuşulması.Kedi ulaşamadığıı ciğere mundar dermiş;).Bu konuşulanlar doğru değil yakışmıyo yani başka bir konuda daha gördüm arabaya laf söylendiğini ama ses çıkarmadım.Araba fuat abideyken nerdeydi bu yazılan çizilenler.Meydanı boş değil har vurup harman savurmaya gerek yok.Ben yaptığımız arabanın arkasındayım Varsa bitanedaha aynısından bizde görelim.Bu araba hakkında daha fazla saçma sapan yorumlar yapılarak bişiler kanıtlanmaya çalışılmasın böyle şeylere gerek yok ;)
.................................................. .....
Yok mu 34 KOM 44 kırmızı hb vti ı bilen ? :)
S.a arkadslar bu steyi srkli tkp ediyorum ilk kez yaziyorum herkrsin aracna saygim var kim ne yapmis kim kaca satms serbst piyasa hrks istedigi rakami ister ki satilmiyoda degil herkrs brbrini taniyo yuzyuze bkiyo bnm 3. Vtec im bu gne kadar kmseye bsey demedim yanlz sizin ZB nizide RIP ınzda grdk ne dmk neyini grdn yurununmu kaportsnimi expertzmi yptnz arabayi ykn arkadsma sattm gyet memnun RIP ta otoparkta gelip bkAblrsnz istersenzde deneriz.Lutfen kmse kmsenn arabasi hkknda blp blmeden yorum ypmasn
TB nerde beyler yaw göreniniz var mı :)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,