Şakasına takıldım zaten :D
Printable View
Şakasına takıldım zaten :D
Kimse yanlış anlamasın arabasını kötülüyorum sanmasın ama bu vti fiyatlarını görünce gerçekten acayip şaşırıyorum yani 28-29 hatta 35 lerden bahsediyorsunuz yani bahsettiniz araba 97 98 model araclar şurda 2008 yılında sol camurluktan kazalı vti 15.500 satmıştık piyasalar yüksek tamam da yani bence ederi en fazla 20 liradır yanlız kimse yanlış anlamasın vtiler güzel arac ama bence ederi o değil ben sadece içimden geçenleri söyledim kimse üstüne alınmasın polemik yaratmak değil amacım.
bizde her yerde söylüyoruz ama söylemek birşey ifade etmiyor. Bu bedellere el değiştirdiğini de duydum 1-2 kez. (24-25 lere) Alıcılar bu paraları vermesin 3 ay sonra görürüz o fiyatları..
Okan, Uerbaş bende sevinmiştim adam araba yan yattı dediği zaman :D :D :D :D :D :D :D
eskiden böylemiydi fiyatlar ya,iesler 15 17 arası satılırdı vtılarda 18 21 arası satılırdı şimdi ise tamamen değişti hersey hayret yani
mertcan bu aracın kafa kısmınnın bursada bır aracta takılı oldugunu bır abım söyledi ve resmınıde ondan almıştım sallama falan yok , zaten resmı ekledıkten sonrada altına yazdıgım başka bır post ta ıkı vtı dan bır tane yapılırsa 320 hp olurmu dıyede bı geyık yaptım , eger bana söylenen yanlışsa (sonucta ne kazasında yanındaydım nede toplanırken) yanlış bılgı verdıgım için özür dilerim kardeşim :icon_tup:
Araç arkadaşımın. Evet İzmit'ten geldi araç. Eski plakasını bende tam olarak hatırlamıyorum ama hakikatten gerek kasa olsun gerek motor olsun son derece temiz bir araç. Hiç yorulmamış ve şuanki piyasaya göre parasını hakeden bir araç. Sonuna kadar da kefilim.
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - 61382240 arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan?
açma yaram derindedir.. dermanını bilen gelsin..
yıl 2007 haziran ayı. 2.el piyasasının canlı zamanları.. 100.000 km'de hatasız, sadece sol arka çamurluk lokal boyalı füme renkli sedan VTi'ımı 19 milyara zor satmıştım. benim VTi piyasanın en temiz arabalarındandı. tek hatam arabaya yay takmamıştım, leylek gibi göründüğünden albenisi fazla değildi.. :(
şimdi km'si düşürülmüş, leş vti'lara 25 istiyorlar hayret ki hayret.. :eek:
saka bır yanada arkadas hayır bu model hastalık anlıyorum abılerım kardeslerım motor efsane onada okey swap yapayım desenız turkıyede swap yapmak için alman gereken 1.4is fiyatlarına bakıyorum vti ile aynı anladığım kadarı ile gelirken bir vti toplayıp geleyim yurt dışında kaza değisen boya olmasın 35 satarım :D
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 59861588
daha önce verildi mi bilmiyorum ama bu araç neden bu kadar uzun zamandır ilanda?
sorunu sıkıntısı nedir?teş.
şaka gibi gerçekden yurt dışında motor hacmi olarak büyük modeller tercih edildigi için b seri yok ya k24 yada v6 3.0 modellerin motorları yayğın parça problemide çok yaşıyoruz tabiki ankara ostim bir cennet bir civata için 40 km yol gidiyoruz şantiyede ama motor zibil