27000 çok para ben boyasızını 22 500 vermıstım gecen sene:) nerden bileyim vtı develasyonu olucak:(
Printable View
27000 çok para ben boyasızını 22 500 vermıstım gecen sene:) nerden bileyim vtı develasyonu olucak:(
vtecciler uçmuş fiyatlar aşırı abartıı kimse kusura bakmasın her malın bir değeri var.
burak eğer 1.6ies fiyatlarına baksan msjını editler derdin ki bu vtecler bedava ya veriliyor :D
yaw arkaş fiyatlar değil suan satılan 1.4 yada 1.6 is de yok 15 16 üsdünde yapmayın lütfen arakafaşımızın arabası temizdir bişi deme hakkım yok isderse 30 isder
Atakan Uz vti ı zaten yüksek fiyata aldı 22 ye alıp üstüne 4,5lira kar koyma derdinde değil ki.
Honda Civic 1.4i S 1998 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 59068157
bu arabayı ankaranda 15 satıldı suan 23 diyo simdi bu 23 diye ozaman vti 35 olması lazım
lütfen dediğimi araç sahibi arkaşda yanlış anlamasın sakın ben sadece merak ettim fiyatını görüm güzelmiş dedim hepsi bu sadece lütfen yanlış anlasılmasın
ies ler içinde aynı şey geçerli dünya para istiyorlar vtı ların piyasası ieslerle endeksli deil ayrıca iesciler bakıodurkı vtıler bu kadar para ıstıyosa bende yazayım 17 18 mıllet tutturabıldıgıne yazıyor işte altın değil ya bu gün geçtikçe fiyatı artıyor. bu paralara satılcaklarını ummuyorum ama verende mutlaka oluyodur verenlere şaşırıyorum:)
arkdsım ararsan uygun bulursun
aynen, arayan bulur!! kesinlikle katiliyorum
birakin internetteki ilanlari, herkes ucmus fiyatlari gorunce bu arabalar satiliyor saniyor yazan fiyatlara, kendi fiyatini da ucuruyor ilan koyan...... isteyen istedigini yazsin, alana satana hayirli olsun
biraz once fume sedan vtec gordum 98 model, 149.000 km 60 yaslarinda amca suruyordu, yaninda da 2 tane teyze.... gittim sohbet ettim konustum, numaralarini aldim.... :)
sadece esinizle dostunuzla irtibatta olun, buyuk sehirlerde cevrenize dikkat edin.... internette hemen herkes kor.......
yakından defalarca gördüğümüz gerçekten temiz ötesi bir araç istenen fiyat konusunda eleştirmek yerine ilanları bir inceleyin derim 1 sene önce aldım bende çok ama çok aradım sonra bulduk biniyoruz allaha şükür adamlar inanmış 1.6 ies'e 20-22 ,steyen var ;)
aynen öyle bizde bakınıyoruz bir arkadaşa fiyatlar hep uçuk düşük fiyat olanlarda sahibinden de tescilli vtilar ;)
UZ vtec benimdir ben binme amaçlı aldım zorunlu olmasam böyle bi arabayı satmam.Bilen arkadaşlar bilir ne kadar titiz olduğumu, ben zaten satılık değilken aldım sahibinden.ben piyasanın üstünde aldım sorunsuz sıkıntısız binme amaçlı çok şükür o konuda beni hiç yanıltmadı arabam alan kişi de aynı şekilde binicek masraf etmeden.. 22 ye de vtec alırsınız herşeyini yeniledikten sonra ben ne anladım sana yine oluru 25 bin tl olucak. size getirisi sadece 22 ye almıştım lafı olucak :) ilgilenen arkadaşlar gelir bakar hakeder mi etmez mi görürler canlı olarak :) piyasa böyle olmasa da bizde iyi paralara alıp bu fiyatlara satmasak bizim suçumuz ne. hep vti konusunda böyle düşünülüyor s2000'in sıfırı 73 milyarken şuan 75-85 milyara satılanlar var mesela
1,4 ve 1,6 lar konusunda da internet ilanlarini bos verin...
cikin pazarlara gorun piyasayi, pazarda hem 1,4 is hem 1,6 ies bulunabiliyor
ne hıkmese arayan bulamıyorda dısardan ızlıyenler buluyor uygun rakamlı araçları yardımcı olsanıza bırbırınıze:)
sımdı soyle bişeye degınıcem tamam vti 3o lıra onu koyalım bı kenara
arkadaşım iese 22 lıra ıstyrsun yada 19 herneyse tamamda arabada bırtane degerlı parca yok takıyorlar bı 2oo lıralık yay 6o lıralık bı öne ek bırde spoon arabanın degerı 5 lıra artıyor ulan taktıgın mallar 1 mılyar bıle deıl 5 lıra nerden koyrdun ben şahsen 1.4 aldım kendıme stock modıfıyesız ama bakıyrm adamlar stock modıfıyesız araclara 17 ıstyr ama bıtaraftanda full dolu herseyı kalıtelı araclard 17 ıstyr hanı nerde adalet sonra bişi dıyıncede arabam bu ederıde bu dıyorlar.
not: bıde su muhabbete uyuz oluyrm guvenlık paketlı sunrroflu olsun..sunroof bozulsa yaptramıcak a.g guvenlık paketlı 1.4e bındım abs lı resmen durmuyr arac