ilk sahibi istanbuldan
sonra 5-6 ay kocaelinde kalmis
6-5 aydir da bu amcada :)
boya istiyor yalniz hic boyanmamis :D
Printable View
ilk sahibi istanbuldan
sonra 5-6 ay kocaelinde kalmis
6-5 aydir da bu amcada :)
boya istiyor yalniz hic boyanmamis :D
mantıklı abi, kafama yattı:)
yarın telefonlaşırız
delsol anadolu yakasına satıldı bayramanın 1.günü .
araç kazalıydı sol taraftan olması gerekiyo , ama şaselerinde falan bişe yoktu biraz derlenip toparlanmaya ihtiyacı vardı sadece , tamponlar ayarsızdı boya isteyen yerleri vardı biraz lpg de vardı 220 krş civarında yakıyodu
2 tane vtec yakaladım bayram süresince
1 tanesi 98 lacivert sedan bi amcamızda, sohbet etme fırsatım oldu, çok canayakın bi abimiz satmayı düşünmüyor. 139.000 km'deymiş :) plakası bende :) daha sonra paylaşılabilir.
1 tanede göztepede gördüm.
97 gümüş hb. sunroof scoop'u bile olan tertemiz bi hb ti. onunda plakası var ama görüşme yapamadım satarmı satmazmı bilmem.
ya beyler aşşa yukaru istanbul içi iyi gezerim. bir kaç arkadaşımda istanbulun iyi yerlerinde dükkanları vardır otopark gibi, araçlarada cok meraklıdırlar onlar dahil bize böyle her dakika denk gelmiyor siz eminmisiniz her dakika bilinmeyen edilmeyen vti lara denk gelinebileceğine :)
bu dediğiniz olaylar ciddi istisnadır.
25 yaşındayım yaklasık 2-3 senedir amcadan vtec gözümle gördüğüm ilanı olmayan totalde 3 adet oldu :)
biri izmirde , biri bakırköyde ,birisi feneryolunda 3-4 tanede arkadaşların görüp haber verdiğide beyaz,lacivert, kırmızı olarak 3-4 tane .
murat siyah sedan vtec hiç göremedm eminmisin siyah olduguna :) füme , yeşil var ama siyah hiç denk geleemedm orjinalden :)
yaw siyahtı sanırım ama fümede olabılır dur dur demekten çok dikkat edemedım plakayıda alamadım bırak sen :)
murat siyah vardı 35 plaka izmir'de sedan.
orjinal siyahtı.
siteden bi arkadaşımızındı.
o araç olabilir yüksek ihtimal.
valla o aracıda bılıyorum da bunu suren bayandı,la keşke kovalasaydım arkadan o zaman herseyını ogrenırdık kesın olarak
Ben şimdiye kadar 3 tane Amca'dan Vti a denk geldim birinin plakadan adresi sorgullattim telefonuna ulaştım aradım satmadı birinin yanında durdum Yeşil sedan di satmadı ilki griydi sonra biri fume hb kocaelinde su an Topkapı'da Kadir diye birinde 18 e aldı 26 istiyo masraf yapmış sözde aldıklarını sayıyorum 1000 lira tutmuyo ama nedense 18+1=26 yapiyo karşıda uskudarda 99 hb fume kasaptan yalansiz kasaptan gecen sene baktım araba full orjinaldi motor ici falan toz icinde tamam buldum dedim 18500 e anlaştık sonra on kaput panel sol camurluk değişik çıkınca Amca'dan degil babaneden olsa 15000 veririm kısmet olmadı düzgün bı Vti almak :)) bence ederi istediği kadar temiz olsun 20000 maximum
her dakika değil
bende de 5 senedir bu hastalık var
kendi gördüğüm 1 tane
2 tane yunus ta
1 tane başka bir arkadaşta
bildiğim 4 tane :) :) :)
benim söylemek istediğim internettekileri boş verin (çok büyük kısmını) gerçekten arayan 4-5 ayda bulur. vtec almak için de 4-5 ay araştırma yapılır şahsi görüşüm
edit; orijinal siyah sedan 3-4 tane var diye bir yerde konusu olmuştu. tek tek de saymışlardı arabaları
abi o dediğin sürede ies bulunmuyor :) vtec ciddi ciddi şans işi.