Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 96968425
Merak ettim var mı bilen?
Bi arkadaş yazmış bilion mu diyede vti piyasasından uzak kaldık bu ara :D
Printable View
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 96968425
Merak ettim var mı bilen?
Bi arkadaş yazmış bilion mu diyede vti piyasasından uzak kaldık bu ara :D
İlker ben:
Araca biz carbonu almadan 2 ay önce bakmıştık.araç sahibi abimiz iyi bir adama benziyor zamansızlığımızı belirttik sağolsun aracını getirdi fakat geçen zamanda epeyce değişmiş zaten geçmiş sayfalarda da sorgulaması mevcut orada da yazmıştım hatta Kayseri'den bir arkadaş daha araçla ilgilenmişti ama o da almadı bende aracın durumu iç açıcı değil 15-16'ya verirse belki alınır.Ön panel ve ön cam yerli değiştirilmiş ön kapu ve çamurluklar işlemli tavan dahil boyalı ve işçilik kötü arka sağ tarafından işlemli yani ilanda yazdıklarına inanamıyorum kendisine bunları biz söyledik ben açık açık 15'e verirsen alırım dedim arabanın elle tutulur tek yeri motoru motora o zaman 2000bin tl. para harcamıştı benden bu kadar...
Bugün pendik köprüsünün altında 4lüleri yanık halde VB plakalı kırmızı hb vti gördüm ve çok orjinal duruyodu . Bilen eden varmı acaba sahibini ? Ben hiç konusunu falan bulamadım çünkü forumda falan
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 25.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 103727292 bilgisi olan var mıdır?
XOR koray ın eskı aracı
http://www.techturkey.com/forum/otom...r-ul-vtec.html
zamanında en begendıgım araclardan bırısıydı
araca ben müşteri oldum. hatta nerdeyse almıştım.fakat benim vazgeçme nedenim kaportası değil motoruyla ilgili sıkıntılarından dolayı vazgeçtim. Araç tramer kayıtlarında sıkıntısı görünmüyor. aracın 3 .sahibinden satılık yazmış ama kendisi 7.sahibi haberi yok herhalde :ofk: ben şasi numarasından sorgulama yaptım. kaç el değiştiğini ve geçmiş plakalarını biliyorum. ben senin için araç hk. önceki yorumları aşağıya alıntı yapıyorum.
Hocam bir yanlış var burada bu aracın kasasına düzgün demenizin imkanı yok,zaten daha önceden de yazmıştım ben yorumumu epey gerilere gitmek gerek ama orada da aynı şeyleri yazmıştım,kimse bu aracın kaportası iyi diyemez,sahibi Atakan Abi'ye zaten ilanda ki yazdıkları için ne desem boş,ben arkadaşımdan aldım,aracımdan da memnunum diyordu,tayini çıkmış gideceğim yerde bunu kullanamam falan diyordu ama araç leylek spec zaten dağa taşa vursan gider :)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 104950121 bu aracı bilen varmı acaba acil ?
konyda dakı 06 vth
16 jj
eskı 20 plaka olan kırmızı vti
sol on camurlugu degısık ( evelıyatını bılmıyorum)
komple boyalı
bıraz yag yakıyor
onun harıcınde yaklasık 5.sahıbı fln olması gerek.
yururu guzel ıcı dısı temız bır araba
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 33.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 105006093
şüpheleniyorum : D :D :D
benim eski arabam olabilir bu
99 kirmizi olanin bugun gumrukte muhabbetini yaptik 25e bile vermiyomus. O fiyata izmirden alindi. Ýzmirede istanbuldan gitti bagaj spoileri vardi vk plakaydi sanirsam. Cenk diye birinden almis izmirden
ama cok iyi araba masallahi var
gop takı sıyah 18 lı rakamlara ızmırden geldı,bu yaz olması lazım.. 2 camurluklar kaput degsk,sag dırek ıslemlı olması yuksk ıhtımal. km orj.cok eskıden mersınden gıtme ızmıre.
evet abi senin arac sözümü unutmadım :) izmirde bizi misafir ettin yemegimizi yedirdin bizi hiç kırmadın herşey için cok tşk edrm cok memnunum araçtan henüz 106 gti ve vti cıkmadı cogu 306 gti yı yüklü 106 sı olan arkim bile arkadan stoplarımı izldi :) toplantıda 27 verdiler saolsunlar aracımı cok seviyorum önümüzdeki hafta bakıma gircek radar hondada araç hakkını veriyo bizimde vermemiz lazım tekrarr tşk edrm tuncer abi abine slmlar
35 ETB 82 fenaaa :)
Benim bildiğim en tehlikeli vtec EH VTI dır :) 1 günü 1 gününü tutmuyor...Seneye yazın ismini çok duyarsınız...öğle değilmi tuncay başkan:D