:D :D :D neyse bişeyler yazıcaktımda bende kalsın kardeşim
hasana sedata falan sor onlar tanıyo beni. ben onu kötü amaçlı yazmadım araçların sahibini tanıyorum ama bu sitede böyle yazarsan salça olurlar sana :D
Printable View
Ortam gerilmiş :)
abi vtec ile ilgili en güzel konuyu umut açtı :D neden mi vti diye o olay herşeyi anlatıyo :icon_tup: abi kışın piyasa düşsünde 2. araba olarak alcam bi hb kısmetse :D
he bu arada mustafa diğer arkadaşlarımın vtecleri yanında f1 gibi ses çıkarıyo diyosun ama diğerleri yanından f16 gibi uzuyo o nasıl olcak ? örnek hasan'ın UZ :icon_tup:
daha fazla uzatıp ceza almak istemiyorum dostum araban güzel diye geçmiş mesajlarımda belirtmiştim okursan görürsün :icon_tup:
vti sorgulamalarından devam edelim ;
Honda Civic 1.6 VTi 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
Metin abi ne zaman buluşuyoruz ya :D
konuyu açtım :) buradan devam...
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post6372278
Arkadaşlarımın arabası f16 gibi uzuyo dogru ama (yanından) derken görmüş gibi konuşuyosun biraz yalan var sanki sende :) kimse yanlış anlamasın bn diyil hasanı kimsenin arabasını kötülemiyorum hiç hasanla deneme şansım olmadı henüz. yanımdan f16 gibi gecersede gurur duyarım semtimin arabasıdır trafikte oynamaktanda söz edersende diyil ben kimse hasanla boy ölçemez :)