+1 Bencede
Printable View
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 17.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 58073888
bu arac ıcın forumda bıraz gezındım ama bısey bulamadım durumu cokmu kötu bu aracı swap yapmayı dusunuyorum .
sag taraftan ve önden kazalıydı sag dırege kadar gırılmıstı, hatta sunroofu orj. degıldır ve orj.e gore bıraz daha gerıdedır tavanda. motor durumu hakkında bılgım yok ama son bı kac ayda 2-3 kez el degıstrdı.
Toplama arabayla swap iyi olmaz heralde :) temiz 1.4 alsan daha iyi
gülüyorum, Altuğ araca ilan versin gene 1 günde satılır o araba,sahibinden' e sponsor olacak araba değil o
-Talih abi ben sanada söledim arac bizim cok samımı arkadasımızda ondan dolayı hepımız boyle savunmaya gectık yanı bı atarla gıderle alakası yok olayın...
-artık su PUK 05 olayını kapatsak Talih abinin bana soledıklerını gereklı yerlere solendı konusuldudaha fazla uzatmaya gerek yok
motor kırmadan önce yürürü çok ciğerliydi.ancak motor kırdıktan sonra baya bi süre parça bekledi ve yattı.daha sonra bildiğim kadarıyla Opel servisinde yapıldı.yapıdıktan sonra yürürünü hiç görmedik duymadık.kasa olarak ufak tefek kazalar harici temizdir şasesi düzgündür...
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 47802685
araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar...
beyaz olanın airbag kısmı bi tuhaf duruyor. vites topuzuda orjinal değil
dragon07 efe sanırsam bilgi sahibiydi bu araç hakkında.
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 58127690
ramazandan sonra alkolü biraz fazla kaçırdım galiba .. bu arabanın direksiyonu sağdamı soldamı anlayamadım :)
Soldan direksiyon, resimleri ters koymuşlar, nasıl becermişlerse artık :D
ahahaha aynen iki fotoda sağda iki fotoda solda. Nasıl oluyor o iş. Acaba gümrük çıkışlı direksiyonu öbür tarafamı aldırdı
fotoyu sag sol yapmıs ondan oyle
şu 15binlik gri hb vti hakkında bilgi bulamadım sanırım :)
ya şu samsung e250'lerde fotoğraf çekerken sağ tuşa basın aynısı oluyır :D