Sağ olun beyler bilgiler için daha detayını bilen arkadaşlar warsa yazarlarsa sevinirim :))
Printable View
Sağ olun beyler bilgiler için daha detayını bilen arkadaşlar warsa yazarlarsa sevinirim :))
alan memnun satan memnun arkadaşım biz boşuna 3,5 sene vti aramadık işte bende onu diyorum hakadene 26 da verirler 30 da verirler herkes neyin ne olduğunu biliyor merak etme herşey hakettiği yeri buluyor orjinal km de bulmak çok zor artık bulanda para yı veriyo alıyo böyle saçma sapan yorumlar yakışmıyor sonuçta hepimiz bu siteye üyeyiz bu arabalar bizim için zevk meselesi bırakın kim ne yazıyosa yazsın herkes işine baksınnn
Üstüne basa basa söylüyorum,
Piyasa yüksek, arabalar yüksek rakamdan alınıyor yüksek rakamlardan satılıyor.
Kimse aldığı fiyatın aşşağısına yazmaz, yazmak istemez.
Ama bu piyasa bu fiyatlarda kalmıycak yüksek fiyatlardan alan arkadaşlara tavsiye bazı heveslere kapılıp bu fiyatlardan araba almayın.
İlerde zararı büyük olur. Şuan da piyasa dönüyorken de bu paralara satılabilecekken ben temiz VTI'm olsa yazarım piyasa fiyatını satarım.
Bu VTI piyasasını yükseltende bizleriz düşürücek olan da.
Arabanın herşeyi efsane tamam ama ne efsane arabalar var ne fiyatlardan gidiyorlar :)
Yani fiyatlar hakkın da yorumlar yapılması da saçma aslında artık, bu fiyatlara gidiyor mu şuan da araçlar evet gidiyor, o zaman kimse ağzını açıp diyemez nasıl satılıyor.
Parayı basan alıyor. Alınmıyacağı zaman da gelecek o zaman da fiyatlar bir anda normalleşicek.
Yani vti bu ferrari mi, yok lambo mu, yok araba değil vti bu mevzularına kimsenin girmesine gerek yok :)
Arz-talep meselesi..
Katılıyorum sana
su an 12 bın tl ye 306 gtı alınırken
26 bın tl ye 98 vti in satılması bi garıp
12bin yazılan 306'lara o fiyatları bile vermem ben.
herşeyin temizinin bi ederi vardır.
12bine gti alınmıyacağı gibi 26liralara da ben vermem vti'lere.
isteyen verip alıyor zaten.
alıcan yanlız suan pıaysadakı 12 bınlık gtı ıle 24-25 lık vtı ları farkı yok aslında,
ORTALAMA OLARAK ; yas aynı sayılır, kmler aynı sayılır(%80nı dusurulmus),değişen boya olayları aynı sayılır,gucler aynı sayılır, ortalamaya vurdugmuzda aynı araclar.
biri 12-14 bın, biri 24-26 bın, 10-12bın havadan marka parası var wallahi yazık ya:(
fanatıklık yoksa vti yerıne 306gtı daha mantıklı bı arac.
vti yın 160beygırden baska neyı warki ?
@JDM VTİ @ENGean
Ağzınız bal yesin beyler,elinize sağlık :)
karizması.....
[IMG]http://b1111.hizliresim.com/r/c/gugr.jpg[/IMG]
MAŞALLAH dee:))
1.4 ile hemen hemen herşeyi aynıyken 26'lara vti'lar gidiyor :)
1.4 ederi 12 13 civarıyken şimdi 17 18 oldu,vteclerinde öyle olması normal artık yapacak bişey yok,
daha öncede dedim gene diyorum,
sahibindendeki spor araçların çoğunun sahibi forumda özellikle vtec'i olanlar,yani sahibinden fiyatlarını TechTurkey'de olan kişiler belirliyor,hiç yakınmaya gerek yok :) herkes yazılanları okuyor biliyor.
hadi anket yapalım, piyasayla ilgili:):):):)
en kralı 25 olsun diyenler??:)
satış 30 :D
:) doğrudur hocam,bunlar tercih ve neyi sevip ilgi duyduğuna bağlı biraz.
Otomobil konusunda objektif olmak lazım.Hondayı severim kasaları olsun motorları olsun bu konuda dünyada büyük bir kitleyi kendine hayran etmiş ama misal şu vti bana birçok araba gibi sadece güzel geliyo,şundaki karizma birçok arabadada var.Eksisi artısından fazla bana göre yani beni kesseler o paraları vermem ama tabi tercih meselesi alan alıyorsa satan satıyorsa bişe denmez :D
dostum yanlıs anlamda sunuda soylyım bnde hondacıyım.üstelik EK kasalara bayılıyorum.
ama 306gtı da durusu kotu degılki veya audı a3(97-2000)kasalar örn. 1.8t durusu gayet guzel ustelık 180hp olması gerekıyo, + daha guvenlı, dha konforlu vtı dan.
vtı da da karızma war bsey demıyoruz ama ne biliyim 27bın gıbı rakamlar bana ters :D
hondacı arkdslar cephe almasın sakın, bnmde ehlıyetım yokken 17 yasındayken hondam wardı,halada war farklı hondalara bındım ettım suan bnde vtı ya bınmk ıstıyorum ama bu şartlarda 1.8t a3 daha mantıklı gelıyo.
nys yaa :D