ılanı sonradan kaldırdı 540 aldıkdan sonra 40000 yazdı 3 lıra alan pazarlık yaptı goya 37 verdı
Printable View
ılanı sonradan kaldırdı 540 aldıkdan sonra 40000 yazdı 3 lıra alan pazarlık yaptı goya 37 verdı
bana arkadasın soyledıgı bu yalan oldugunu bılemem umut sordumus 37 sattım demıs ben duydugumu soyluyorum arkadas
helal olsun zamanında 1o -13 lıraya satıldı ılk sahıplerınden burtay abınındı kaza yaptı onla yesıldı rengı 37 cok cok ıyı vermıs sıtede konusu vardı zaten
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Turuncu renk - 63369446
satıldı deme o zaman satıl " mışş " diyebilirsin
şaka falan yapmıyorum bende sordum banada aynısı soyledı saka yapmıyorum umut zıyan ısmıde daha soyleyeyımmı ? yalan soylıcek yasta gıbımı duruyorum
ya alıp satarsın bu gayet normal.
suç alıcı da satıcı da değil bana göre :)
25lira f-h-e stop far yay vs. olucak ki veresin bundan fazlası olmaz, ki bu raka da fazla ama efsane bi model ve motor olduğu için alıcı bulması normal.
Ben şuan alıcak olsam 22-23e 206RC alırım valla 2005 model, dijital klimalı, spor koltuklu, bilmem kaçlı cd çalar, bilmem kaç tane airbag filan mis gibi:)
carbon vti 27.500 e satıldı
da gergın cevap verıp atarlı konusmanı gerektırcek bır durum goremedım sewmedıgım bır usluptur
izmit'te ki eski k vtec 27bin'e satılmış, kolaylı söylemişti. geçmiş sayfalarda vardır
hatta dedım saka yapıyorsun demı dedım yok abı dedı 540 aldıkdan sonra 40 cekdım fıyatı dedı bende edım 27 den ılan acmısdın 21 kadar dusdun satamadın 37 nasıl sattın dedım oda adabı demekkı yuksek cekmek gerekıyormus dedı dahada ayrıntı yazmayım kendı acıklar
KM 28750 YE İLAN VERİLMİŞTİ AMA
bende 96,000 kmde ilk sahibindeki halini biliyorum aracın..
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 28.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - Pasif İlan - 53324643
dışı neysede iç aksam olarak ondan temizini orjinalini görmedim..
kadın ve kızı kullanıyordu sadece aracın arka koltuklara oturan sayılıdır belkide
araba degıl altın mubarek :D