elime gecme sen benim
(bak sinirli yazdim :) :) :) :) :) :) )
Printable View
haberim yok abi gittiğinden:(
sana 1 vtec borcum var, hayırlısıyla olacak inşallah..
resimdeki araç, ilanı vericem hafta içinde..
yunus lacivert senle telde konustugumuzmudur :)
Şimdi bişi anlayamadım hacılar bu çaktığım vti lar pahalıysa almayın yahu :) Bu kadar fiyatı karıştırmayın bence ha belki bu kadar para etmeyebilir hakkı ama bu arabalar bu paraya satılıyorsa demekki bu araba bu parayı ediyor. Şimdi eminimki bu çok pahalı falan yazan arkadaşlardanda vti alsınlar örneğin 19 liraya satmaya kalktıklarında 19 lira yazacaklarını hiç ama hiç zannetmiyorum onlarda yazacak 25 lira bu mevzu budur :)
yunus 306gti'n karizması yok mu kanka =))))))
306gti'ın yol tutuşu frenleri filan typerdan da iyidir bunlarıda unutmayalım ekleyelim yani.
306gti çok keyifli bi arabadır vtecten cok daha keyifli, bunu üstüne basa basa söylüyorum eski bi vtec kullanıcısı olarak hadi beni geçelim, bilmem kaç tane vtec'e sahip olmuş vtecburac dahi söylüyorsa değişik bi tadı vardır ki söylüyordur dimi :)
viraj,makas vs. yapmaktan nefret eden ben girilmiycek yerlere girer cıkar oldum, ve sadece vogland marka yaylarım ile arkalar torsiyon zaten ve orj. ellenmemiş yüksekliğinde :)
bazı arkadaşlarım ve şuayb(schumi) abinin söyledi laf vardı 306gti spor araba diye ben ağır vtec'ciyken, öyleymiş hakkatten:)
param olursa type r alirim
param az olursa vtec alirim
baska araba bilmiyorum Alican :)
abi bende spor araba kavramını bilmiyordum öğrendim tavsiye ederim spor araba olanına binmeni:D
nerden geldi konu 306'ya, nereye post atarsam mutlaka gti-6'lara geliyor konu ya sonra şöyle böyle diyorsun oluyor :D:D