nahhhhh vaarrr :D:D
Printable View
nahhhhh vaarrr :D:D
tünay 18küsura zor sattı valla, torkta 6000 tl ye yeni motor yaptırıp hem de.. alan var ki bu paralar isteniyo.. mesela şu arabaya 20 istiyolar.. kazalı halini de biçok kişi biliyodur forumdan şimdi satan da foruma üye mi bilmiyorum ama varsın üye olsun.. tek değişen sağ kapıymış:icon_wack ön 3 parça nolucak peki? arka çamurluğun da eski halini biliyoruz..
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 19.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 62669552
Kanka dediğin dogru ama 1 tane yüksek fiyata satılınca diğer herkes aynı fiyatı yazmaya çalışıyor.
Senın dedıklerın de çok dogru.Bilmeyen adam da çok.
20ye alırsam bugünün şartlarında 30 isterim herhalde :)
Burda sorun para muhabbeti değil ki aracın o paraları edip etmediğidir.
ne 20 si abi,,22 bine temiz vti var geldik desen , gene elin boş dönersin :)
ölücü dedikleri olay bu olsa gerek :)
Aynı durum karşısında sen 21 lıra mı ıstersın yoksa 20 liraya mı verirsin Caner kardeş :)
Alım satımdan kar etmeyi herkes ister.
Merak etme vti lara da çamur atmak gibi durumum da söz konusu değildir.
Honda markası her zaman değerlidir benim için varsın daha da artsın piyasası.Zamanın en temiz Type-R ına da bindim 3 sene boyunca.Sıkıntı yok anlayacağın.
piyasanın altında bulduysam kaçırmam alırım ve piyasasında satmak isterim ama gidipte bu arabanın ederi bukadar deyip sonrada o fiyatlara vermek sana ne hissettirecek acaba millete okadar laf söyledik bizde aynı moku yiyoruz demezmisin
Bende onu anlatmak istedim zaten 20 ye bulursam bende alırım dıye. :)
Piyasası da belli zaten 30 a satılmayacagı kesin değil mi ?
Neyse alana da satana da arayana da hayırlısı olsun.
piyasası belli zaten kim kaça alıyorsa alsın, kaça satıyorsada satsın herkes kendi işine baksın işine gelen alsın ;)
Allah herkesin gonlune gore versin herkes insallah istedigi rakama alir vti ni veya istedigi araci :)
altın fiyatları bütün ekonomi vti üzerinden hesaplanıyor dimi kardeşim çok mantıklı bi açıklama yapmışsın
ne diyosun lan sen? al bi tip dahaymış, tipine soktumunun.
banane düşerse çıkarsa.
yediriceksin kendine vti'n var diye doğruyu inkar etmeye gerek yok delikanlı olucaksın doğru olucaksın anca böyle adam olunuyor bilir misin bilmiyorum?
onlarca postum var lafı götünden anlayıp yorum yapıp burda adamın canını sıkma.
daha ne demek istediğimi bilmiyorsun anlamıyorsun sanki otoriteymiş gibi birde triplere giriyor hale bak ya :D
arkadaşlar bu kadar gerginliğe gerek yok diye düşünüyorum ama şunu söyleyebilirim öyle hem temiz olsun hem ucuz olsun öyle bedava köfte yok uğraşın mücadele edin hakedin vti ayı bu arabalar artık yok temiz kalmadıgı için bu kadar pahalı bence coğu sıfır araba bile vti ayın typer ın s2000 nin vs yanına bile gelemezzzz.