ztn en acı durumda bu:D:D:D
Printable View
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 70984879
galerici taktiği olsa gerek. değişen kaza yok. standart kelime...
araç 98 model ama komple 99 a çevrilmiş, değişen yokmuş.......
arkadasım takas edıcek son durumunu ogrenemk ıstıoruz cok oncekı hallerını bılırız ama son 1-2 senedır bılmıoruz detaylı bılgı sahıbı olan varsa bılgı verırse sewınırız
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 30.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - 71044335
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 70800130
Bu aracı ciddi düşünüyoruz arkadaşlar. Haftasonu gidip eskişehirden alıp istanbula gelmeyi düşünüyoruz. 20.000TL' miz var varmı tanıyan bilen ? 20.000liraya verirse arkadaş para hazır :)
2 sayfa geriye gidersen görürsün araç hakkındaki bilgileri.
sanmıyorum 20 bine verecegini..
evet şimdi okudum yazılanları. Eğer vermez diyorsanız 20.000liraya bulabileceğimiz vti varmıdır ? Arkadaş 1 aydır bekliyor bulamadık henüz fiyatlar uçmuş.
arabanın kazasını vs. önce ki sayfada okuyabilirsiniz. 22binlik sedan vtec hakkında
önceki sayfalarda sadece aracın yeni sahibinin yaptığı kaza yazıyor, demekki o tarihe kadar kazasız bir araçtı...
ilkerdeyken kazasi yoktu biliyorum (bursa da)
abi sen nerelerdesin :D puk'u özlemedin mi şimdi pişman mısın sattığına doğru söyle:D
yunusa sattik yabanciya satmadik ki
simdi nasil alicaz mesele o :)