caner laf dalasına girme kanka herkez biliyo neyin ne olduğu piyasa gittikce ucuyo 28 bin kardeşim işinize gelirse kasıyosa git honda jazz a bin bilader
Printable View
caner laf dalasına girme kanka herkez biliyo neyin ne olduğu piyasa gittikce ucuyo 28 bin kardeşim işinize gelirse kasıyosa git honda jazz a bin bilader
gidin 12 13 liraya 106ya 15 liyara 306ya binin pahalı geliyosa cicek acın
peki benimde bi sorum olucak drag roll farketmez gti mı vti mı alır ?
:D:D:D:D
pejocu arkadaşlar kabardı:)
gtı havada karada suda tren rayında hahhahah
fanatiklik yapmaya gerek yokda ben bi 306 gtı bıde vtı denemesını merak edıyorum hıc yokmu soyle ciğerlisinden bi vtı filtre egzoz headers felan:)
gecen hafta 106 gti ile roll yaptık boy boy koydum dragta gti daha başarılı oluyo bu bir gercek
Vti o paraları eder etmez tartışmasına girmedem bi kaç senedir garibime giden bişeyi paylaşmak istiyorum. Her hafta düzenli olarak vti bu paraları edermi tartışması oluyor ve tartışmalara rağmen piyasa yükseliyor yükselmesine rağmen o paralara nadirde olsa bu araba satılıyor anlamıyorum :D 2-3 sene önce pert vti 15 16 tertemiz 3-5 extrası olan vti 21 dedimi fiyatı çok ama temizse hakeder deniliyordu. Bu 21 olan eli yüzü düzgün vti 22 oldu 23 oldu 24 oldu 25 oldu 26 oldu ve satıldı :D Ta o 2-3 sene öncesinde hep ilanlarda olan bi vti vardı sedan füme 30.000 lira istenen hep ona "yok kardeşm tmm vti iyi araba ama 30 da etmez 30 a typer var" diyorduk yavaş yavaş piyasa oraya gidiyo gibi 1-2 seneye kalmaz eli yüzü düzgün vti piyasası 30 olucak o zaman ne denicek merak ediyorum kaldıki o paralarada satılıcak diye düşünüyorum. O füme vti ın sahibide baya bi ileri görüşlüymüş :D
yılmaz suan gene satıyor o füme vti fiyat 32 bugun yarın gidicek arayan çok diyor :)