Trafikte gayet güzel duruyo.. Görebildigim kadarıyla kaportada bi sıkıntılı görüntü yoktu.. Talih abi detaylı anlatır görünce..
Printable View
Trafikte gayet güzel duruyo.. Görebildigim kadarıyla kaportada bi sıkıntılı görüntü yoktu.. Talih abi detaylı anlatır görünce..
sizmi bakıyosunuz?yoksa aydanmı?aydansa ben yazmıyım cünkü cocuklara arac ben sattım kuzenimin eski aracı isterseniz özlelden pm ataım:)
pm atarsan sevinirim..
arkdslar sedan ZZ plaka kırmızı renk bılen warmı bu aracı,toplapıda sanayıde gordum fena patlamıs.
+ vtı arayanlara bı bılgı yıne topkapı sanayıde stock oglu stock grı bı vtı war, yay bile yok aracta :D bılgınızee
temiz vti arıyanlara eski MOR vti,düşünenlere yardımcı olurum
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 65432193
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 27.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 59072221
Araba hakkında bilgi alabilirmiyim..
ÖMER-Fe 'ye pm atarsan yardımcı olacaktır,gayet iyi diyordu
Edit : Telefonla görüşüldü, sorun çözüldü.
ömer sanırm mesaj atarsan dönecektir,fotoğraflar temsilidir yazmış aşağı,eğer silmezse sahibinden'e şikayet edebilir yada forumdaki sahibindende çalışan arkadaslara ulasabilirsin.
Aradım arkadaşı.
tanıdık çıktı zaten :) Kendisi ilan açmaktan anlamıyormuş, yeğenine açtırmış yeğenide gitmiş benim arabanın fotoğraflarını koymuş :)
Araba Nevzat amcanın eski arabası. Full orj. olan :)
Fotoğrafları değiştiricek birazdan.
Sadece ön sağ çamurluk değişik.
Düzgün duruyor araba.
Detaylı fikrimi söylemeyeceğim artık. Ben ilgilenmiyorum :)
Bakmak isterseniz gelin, başım gözüm üstüne misafir ederim sizi. Yemek, çay, muhabbet sınırsız.
konu ne zamandır aktif değildi,aramaya devam günceli..