Daha ak'ı gecen vtec görmedim ben böyle diyim o zaman uzamasın konu:)
Printable View
Daha ak'ı gecen vtec görmedim ben böyle diyim o zaman uzamasın konu:)
Ak vtec nerede ?
Istanbula gelmeyı dusunuyorum onumuzdekı ay denk gelırsek bı roll yaparız.. :)
Tolga bızım dukkanda araba gel bak 10 numara
ak vtec, senin 306 yı geçiyor mu? ;)
beni kapak açmamış gecebilecek vtec hiç ama hic yok malesef abi kapak açmış olması da fark etmez bana:D
kimse de denemedi zaten vteccilerden benle:) ad vtec haricinde.
sorunmu vardır vti ide alican kanka denediğimizde 1.6 iesdi zati dimi :D :D :D
306 ss e maşallah severek izliyorum kazasız belasız inşallah :)
bazen kinayeli kinayeli konusuyorsun da yüzüne vurmk istemedikçe devam ediyorsun.
senin bakım dediklerini biliyorum yani ben merak etme, bi araba yürüten biziz havasından çıkın artık;)
maziyle avunmayı da bırakın.
gerek yok uzatmaya daha neyin nolduğunu biliyorsun sende.. şu genel bakım olayını geç yeter :)
bak kardeşim ben maziyle avunmuyorum sen 4 teker git ben pesınden tek teker geleyım ıstersen buda şimdiki olay mazı deyıl haa yenı...
sana sunu soyleyeyım sen bu tavrından bır an evvel vazgec kı araban yurudugundede ki inş istedıgın gıbı yurur hakkını alırsın ki herksede sana maşallah desın, biraz akıllı ol, burda herkesin hedef tahtası halıne gelme nacızane bır tavsıye sana ıster al ıster alma, burda herkesın sana bılenmesıne sebep oluyosun efenın efesı vardır merak etme yanı sen gecılmez deyılsın hıc ummadıgın bır araba gelır felegını sasırrısın, rs ıle gsı beklermeydın hiç? her zaman her donem sürpriz yapan bır arac cıkıcak kendınden cok emın olma yazdıgın yorumlarıda önce bi oku istersen antipati topluyorsun;)
sen böyle yaparak anttipati toplamaya dewam ett
kusura bakmada kardeşim sen babanın arabasını kacırırken laf söylediğin adam kendi arabasıyla nasıl ugaraşlar yapıyodu dun bişeler öğrenip millete sarma ş öğretmeye calışma burda coğu bilgili insan varki bildiklerini paylaşmıyor sırf bilmişlik yapmayalım diye lafımı yanış anlama ama gerekçeler bu