Eywallah kankacım :) Sende aynen :)
Printable View
kanka onu bılmıyorumda oncekı plkasıda 16 ydı gne alan kısı bursadan bırısı ama gecmısını bılmıyor oncekı lınkı bende var buyur bak burdan acarsa
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - Pasif İlan - 69162382
Tam hatırlamıyorum , 1-2ay önce bu aracı birisi burdan sorguladığında iyi şeyler yazılmadı.Araçta ne war ne yok bilmiyorum , yazılan olumlu olumsuz yorumlar ne derece doğru onuda bilmiyorum , ancak benim sana bunu söylememden bile insanlar rahatsızlık duyup , karaladığımı düşünüyolar onuda anlamış değilim.
@asimos
imzanda iddialıymış abi :)
:):) iyiymiş imza..
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 70800130
bu aracın sahibi siteye üyemi?
aslında burada 2 tarafda haklı abi
çünkü artık ölücülerden bıkıyorsun msj tarihine bakmadan cevabı yerleştiriyorsun
fiestayı satarken gün içerisinde şu olurmu bu olurmu diye sürekli mesaj atıyorlardı Allah bilir arkadaşta aynı şekilde bu dertten muzdarip olmuştur
mesaj atanlara ciddi alıcıysan ara diyorum.. cevap gelmiyor bidaha :)
bizde satıyoruz araç oraya onu koyduysan cevap vericen..vermek istemiyosan msj yoluyla ulaşmayın yazıcan msj atmıcak kimse bunun üstüne atarsa ona istediğini yaz
anladım sizide cileden cıkaranda oluyodur mutlaka kaile almayısundur cevap bile yazmassın ona ayrı mesele.bu cocuğun para cebinde araştırıyor soru merak ediyo mal alıcak para sayıcak kolay kazanılmıyo biliyosundur bu işleri.merak ettiğini sorar msj ile alıcaksa arar pazarlık yapar yada gider.gece 3 te aracı görüp beni biri arasa vallaha tam olarak buraya yazmıyım ama pek iç acıcı olmaz emin ol:)
ee tabi dogru bir düşünce peki ogle vakti aradımı mesaj dan sonra
yoksa aramaya kalmadan mı o cevap geldi