teferruat cok yok gibi murat. ihalesini takip edip gidieksn giderken izmirdende bir kaç vtec yazıcaksn :) bunu cıkaramazsan ordakilerle görüşüp alabiliyorsan alıp dönüceksn.
Printable View
teferruat cok yok gibi murat. ihalesini takip edip gidieksn giderken izmirdende bir kaç vtec yazıcaksn :) bunu cıkaramazsan ordakilerle görüşüp alabiliyorsan alıp dönüceksn.
mavi aracın öncesinden bi kaç kusuru vardı komple boya yada bel altı boyası vardı, tam hatırlamıyorum şimdi yanlışta yönlendirmim ama ucuza alcam diye bozuk araba alma.
tabi murat tunceR in yazdıklarınıda dikkate almak lazım hoop diye zıplamadan ziyade bi araştırmak şart.
aracı zaten hiç bi şekilde motoruna bakamazsın kasasını gösteremezsin resme bakarak araba alıyosun gibi gör işi, satılık vti var alıyorum gibi bişey. kumar yani 10 numarada çıkar illallahta ettirir.
arka bagaj yazıları yok zaten boyanmış bagaj kapağı, motor yağ kapağı kırık,buji kapağa yok, teyp yok vs vs. başlıca masrafı şuan
Orta konsolda çatlak gördüğüm kadarıyla, çok takarım öyle şeyleri ben mesela. Soğudum o arabadan. Masrafları var Tuncer'in dediği gibi.
Bide Murat arabayı ucuza alcanda ne kadar ucuza alcan orasıda var?
Hani alsan 8-10 lira'ya, o bütün masraflar edilir üstüne, şase-kule sağlamsa, arabanın büyük kazası yoksa alınabilir o fiyatlara. Ama onuda bilmek zor anlamak zor. Motor kondisyonu ne durumda oda belli değil. Kısacası kumar oynamak gibi bişey o arabayı almaya niyetlenmek.
evet 3 5 fazla vereceksin içine sinen arabayı alacaksın kalmadı artık temiz
evet beyler sonuç olarak avukatımızla görüşme yaptım biraz dataylı ve masraflı bir iş olacağını söyledi bana öncelikle zamanımızın belli bölümünü oraya ayırıp gerekirse 2 3 defa gidip gelebileceğimizi ve aracın nesi olup olmadıgını ancak satın aldıktan sonra baktırabılecegımızı bana söyledi,bende bu şekilde araçtan soğudum sizlerinde dediği gibi kaça alıcaz ve kaç lira masraf edicez orası meçhul,ben vazgeçtim ilgilenen arkadaşlar konuyu devam ettirebilir bilgi veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum vti aramaya devam..
Bilmedigimden soruyorum
2005 den beri vti kullanıyorum
2 sene Honda yetkili servisinde çalıstım az cok Honda bilgim var ama
Fabrikasyon Klimasız VTI hıc gormedım ben Ozgur abı bı yanlısın olmasın ?
bende var diye biliyorum.
96modellerde.
kırmızı hb KOM vtec'te de yoktu.
her 96 klimasız değil abi işte.
Ilgınc valla :)
96da klimasız vti vardı bikaçı.
evet var klımasız:)