kadırı bılmıorum ama ben kartal tarafndakı sahıbnden bahsettım 19 gıbı rakamdan satısa cıkartı sureklı 500, 500 fıyatı dusuyodu 14 lere kadar dustu,snra satıldı.
belkı 14 den de ucuza gıtmıstır :D
Printable View
4 ayda 5 bin TL değer kazanmış demekki araba. Gerçi boyatılmış vs ama, neyse bize gelmeyeceğini anlamış olduk. Devam ediyoruz bakınmaya:)
altın gibi mübarek arabalar
Yok Kerem abi o paraya vermedim. 17 Liraya verdim bomboş bi şekilde...
14 Değil 13.500'e verdi benim sattığım adam ve borç yüzünden değil şuanda başka bi vti bınıyor
Yok aracın sadece ön tamponu boyandı kaplamayı sokerken on tamponun boyası kalkmıstı.. ama aracın boyası zaten cok guzeldı.. Yanı adamın dedıgı yalan o boyattım dedıgı tarıhte arac bendeydı ;)
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 54391052 arac hakkında bilgisi olan var mı?
bizim ofisin orda gördüm ilanı falan var mı bilmiyorum fena gözükmüyordu
http://img651.imageshack.us/img651/9968/vitek.jpg
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 59558003
arac hakkında bilgisi olan var mı?
adanadakı arac ıcın kısı ıle knusdum arac sorunsuz dedı komple boyalı on kaput degısdı dıyor pert kaydı yokmus aracın vergı borcları mevcut.
simdi de yj vti gezmelerde 99 makyajli :D
arkadaşlar tanıdıgımız bir araç gene satılıga cıkmıs bunun yorumlarını bulamadım bir bakarmısınız izmitten ez vti miydı bu yanlısmı hatrlıyorum tanıyanlar bir geçmişini soylermı;
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 59386401
Honda Civic 1.6 VTEC Sport 1996 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 29078132
durumu nedir bilen varmı acabaa
ben öylesine baktım rolanti problemi var ön takım bitik
elektriksel kapı kolları yan cam klima vs çalışmıyor muayene yok lastikler bitik bu fiyatı edermi acabaa daha ağır bir durumu yoksa
ön sol dan kazalı aklıma gelenler
aklıma takılan 1.5 senedir satılıkta 21000 kişi görüntülemiş