hiç bulaşma ağlayanın malı gülene hayır getirmez zor işler kolay deil
Printable View
sulhiden aldığımda filtre egsoz vardı sadece.. aracı komple kendim yaptırdım üzerinde zor bulunan malzemeler var. 205 hp dynosu var.. portpolish yok oem emme oem kelebek güzel hızlı araçtı . dahada gideri vardı
beyler simdi o arabayı almak için bütün bu dairelerle muhattap mu olurz yoksa satısa sunuldugunda parayı verip almıyormuyuz?
soncda borçları bizi bağlamıyorki biz sahibinden almyorz hacizden alıyorz arabayı . ben satısa cıktıgında parayı verilip alınabileceğini biliyordum varmı detaylı ve kesin olarak bilen
teşekkürler turgay.
yeşil olan eski zs vtec mi ?
yok tolga benim eski araç o bendeyken ea vtecti ben aldığımda mev di şimdi va.
Yeşil eski ZS değil MEV vtec, 2002 senesinde bir arkadaşım için baktığımda sol arka çamurluktan hasar almış yapılmıştı, sol direkte ve tavanda işlem vardı tavan boyalıydı. 34 MEV 18 hatta full stock halini ve APP plakalı halinin fotosu bile var bende. o zamanlar 55.000 km demi neydi. son halini bilmiyorum bilenler paylaşırlar.
sağolun arkadaşlar :) şimdi sanırım araç balmumcuda duruyor, bizim hanımı almaya giderken park halinde görüyorum beyaz spoonlarla...
eski zs nerde acaba
beyaz spoon varsa zs vtec olabilir tolga istanbula satıldı oda. va vtec enson 5 kollu bi jant vardı çünkü
izmirde 2 sahip değiştirdi sonra satıldı istanbula.