Bende ewliyim arabamda tek kapı , anormal memnun we mutluyum.
Fiyat konusunda hemfikirim.Sadece çekemeyenleri çekemiyorum.:icon_tup:
Printable View
şuan amcalar bile ies'leri örnek alıp 20-21 bin tl fiyat istiyorlar.....
nişanlım ve ben honda hastasıyız tutturtu vti alıcazda alıcaz :) 2 ay kaldı yüklenin arkadaşlar fiyat düşsün :)
şimdi taksim yolunda hb, gri zır stock bi vti gördüm gri renk, sol stopunda ufak kırık var plakası 34ab ile başlıyor ama kalanları okuyamadım:D
Yenge işini biliyo.:D
Bende hanıma sürdürüyorum öğrendi iyicene.İlk zamanlar 4-5k lerden sonra çok ses çıkıyo bundan , bi sorun war galiba diyodu:D Bazen bas bakiyim diyorum 5000geldimi hemen yükseltiyo vitesi korkuyo sesten:hahaha:
vtec candır.:D Otobanda 5vites 4-5k. rpm 10-15dk. seyretmesi herkesin tatması gereken bi zewktir.
Herkesin gönlüne göre olsun inşallah.
Durmak yok vteclerin piyasasını düşürmicez. :D
ya bendemi vti arasam ne typer var nede s2000 zor valla
ya arkadaşlar sizce en güzel en temiz vti hangisi siz daha iyi bilirsiniz
saçma sapan vti fiyatlarına yorum yapınca çekememezlik yapılıyor yorumlarına çok gülüyorum ben. Kim neyi çekemesin sanki çok özel bir şey olmuşta temiz vti bulunmuş insanlarda çekemeyip kahroluyor mu zannediyorlar acaba...
arabasını satmak isteyen adam satabileceği fiyatı koyar, öteki türlü anca reklam yapıp kendini tatmin eder. Ben vti'ımı da type r ı mı da satarken satılabilecek rakamlardan koydum ikiside gayet hızlı satıldı, typer a 50 yazmam gerekirdi şimdiki type r ilanlarına bakarsak ama o zaman 8 ay beklerdim satmak için heralde...
Nasılki satıcı istediği parayı istemekte özgürse alıcılar da istediği yorumu yapmakta özgürdür, ben vti'ına 25 üzeri fiyat koyanları gördükçe açıkçası artık gülüyorum komik geliyor bana. Belki ilk arabası ya da ilk spor arabası olanlar bu paralar eder zannediyorlar vti lar ama içine oturunca o hissiyat geçiyor :)
toshiba genel müdürlüğünde teknisyenim güzel temiz bi vti bulan,yardımcı olan arkadaşa i5 işlemcili cihazlardan yüzde 60-70 indirimli vericem :)
ne vtec miş arkadaş..:) piyasa böyle iken araba alınmaz fiyatlar aşırı yükselmiş durumda heleki hondada ies ler 20-21 -22 vti 25 ...vs vs gerisini siz düşünün:D