Sana alacaz abi inş.dün kaçırdık golü ama atak devam ediyor:D
Printable View
gerekirse kendime alacağım arabayı sana alırız
senin almanı kendimden daha çok istiyorum
Yunus bana da haber vermedi öyle bir şeyden
ama anladığım kadarıyla birşeyler olmuş bizden habersiz :)
abi si ı sana vereyim demişti almamıştım
bari onu alsaydım çiçek gibi arabaydı :)
aracı almayı düşünüyorum bilen abilerimiz varsa bi yorum yaparlarsa sevinirim
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 70800130
o arac bakırköyde ve sahibi kesinlikle aracını satmayı düşünmüyor ilk sahibinden ve sadece 104.000 kmde sol üst tarafında ufak bi kırık var ve kırık olan stopun ordaki sol camurlukta ufak bi göçüğü var ön tamponunda plakalıgın orda ufak bi yırtık vardı gecenlerde baktım yeni taktırmıs adamın kapısında yalvardım yakardım 3 sene boyunca satmam dedi ab plakalı arac 1996 model bilginize.nişantaşı rumeli caddesinde orta yaşlarda bi beyfendide sedan full orjinal bi vtec gördüm muhteşem ötesi bi makinaydı plakasıda 34 TD 2336 ydı belki bilen arkadaşlar vardır yada gören
amcalar bu ara çok artistlendiler, bize teyze lzm
hocam artık teyzelerde artistlesti zamannda bende olmak üzere bircok kişi çok insanı yolda durdurup aracını satarmısın dedi herkes artık aracının ne olduğunu biliyor bunda servislerinde payı büyük!2001 lerde 6000 7000 tl arasındaydı bu şehir efsanesi vtecler 2004 yılından beri devamlı sahibinden de vtec bakarım 2009 dan sora vteclerin fiyatları bayagı arttı 2009 da beyaz hb uz vtec vardı suadiyeden satılıktı bayandan 7 8 ay 21.500 de ilanda kaldı zor bela satıldı yıl 2011 aracı yıne sahibindende gördüm 27.800 lerdeydi 26 yamı ne satılmıs yine 2009 da arkadaşım burak bayandan sedan lacivert vtec aldı ilk sahibinden 34 k plakalıydı 152.000 kmde kazasız boyasız 18.750 ye yanlışım olmasın antalyaya sattı aynı sene içinde peki değisen ne aradaki 2 senede? ya birçok arkadaş vtecin ne oldugunu son zamanlarda anladılar üstüne çok düştüler yada alan üstüne kar koyup satayım derdine girdiler o ondan 20 o ona 22 o ona 23 o ondan 25 derken sonuç ortada vteclerin pahalanmasında en büyük etkende hondanın bidaha vtec ayarında arac getirmemesi (type_R s2k hariç) de bu vtec lerin piyasasını yükseltti bende vtec sahibiyim garajımda hep yatıyor çıkartmıyorum pek fazla orasını burasınıda kurcalamaktan nefret ediyorum evet piyasası pahalı bi yandan seviniyorum bi yandan üzülüyorum sevinmemin yanını kımse yanlıs anlamasın vtecleri vtecten cıkartcak insanların eline düşmediğine bunun üstüne basa basa söylüyorum güzelim araçlara resmen tecavüz ediyolar!!!!üzülmemin yanıda değerini bilecek arkadaşlarada pahalı gelmesi bu vteclerin özellikle kazasızlarının değeri düşmeyecek bukadar vtec hastası varken 1.4 is 1.6 ies lerın type_R ların fiyatları ortada zaten alan alacak almayanda başka araçlara bakıcak sonuçta bu zevk arabası her zevkinde bi bedeli var bana kimse kızmasın vteclerin fiyatları ortada
apartmanda komple o amcanın işte almanyadan emekli olunca buraya gelmiş garajında bide corsa var oda ab plakalı dediğiniz gibi siyah e30 u var yani anlaşıldığı gibi adamın paraya filan ihtiyacı yok sat dersin satmaz gider 15 16 ya galericiye bırakır sorada 35.000 isterler ilk sahibinden kazasız boyasız diye :D