vay be var böyle tipler satmam diye geçen sene yolda durdurmustumda eşkiyamısın ne istiyorsun benden demişti dedim arabanı satmam kardesım dedı dag basımı burası yok dedım otoban :D
Printable View
hmm baya uzun yazmış ama gidip görmek acıkca muallakta kaldım
ya o değilde bizim kelin pert ettiği füme sedan son plakası BF olan vtec nerede acaba yaw :D
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 21.750 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 70985016
aklımda sarı renk var bu aralar
bundan 4 ay öncede bahçelievlerde sabahın 7 sinde bayanı durdurdum resmen yolun ortasına atladım :D 06 h plakalı baya kadına dil döktüm 1998 model gri oda orjinal vtec ti numaramı vereyim satmayı düşündüğünüzde arayın dedim kocam kesinlikle satmaz dedi arkama baka baka geri dödüm maalesef olmayınca olmuyor :(
bahsettiğim senelerde 2007 2008 2009 senelerinde en az 80 en fazlada 116 tane vtec ilanı vardı peki nerde bu arabalar suan 45 tane var ilanda arz talep meselesi herkes birbirini örnek alıyor onun kazası var bende yok o 23 istiyor bende 25 diyim o diyor kmsi çok bnm ki az ben daha fazla istiyim o diyor ben sırf bakımlarını serviste yaptırdım o sanayide yaptırmıs vs vs vs valla bende anlamadım memlekette 70.000.000 insan var 800 küsür vtec girmiş perte çıkanları düşersek pertten toplanmışları düşünürsek sağlam kalanları emsal sınıfına girer ve vtec sahibi olmak insanı özel kılar tabiki anlayan insana ALLAH herkesin gönlüne göre versin ALLAH herkesin karşısına iyi insanlar iyi vtecler çıkartsın ve kazadan beladan uzak tutsun.
gerçekten orjinal olanda 25 istesin lafım yokta değişeni olan, direkleri gitmiş araçlara o fiyatlar verilmesi çok saçma geliyor..
ben lokal boyalı Si'a bindim ya vtec çokmu eski kaza normal karşılansın anlamıyorum...
şşş yanlış olmasın benimkinden bahsedilmiyo :)
elinde vtec olanlar piyasanın vermiş olduğu gazla moda çoktaaann girmiş zaten,
üzüldüğüm tek nokta vtece yeni binicek arkadaşlar o kadar paraları bayılıcaklar orjinal ayağına, ***** piyasada orjinal diye bilinen çok işlemli araçlarda var ya oda cabası..:(
bilir kişiler bu vtec arayanlara o kadar abartılıcak bir araba olmadığına dair bi akıl verseler iyi olur:)