Laz usagu senuu 12'den sonra okudun demi :D
Printable View
hey gidi heeey yokmu temiz vti banada alalım bi tane :D
06VTH91 bu piyasada alınabılecek en temız vti lardandır..
Connecting site...
nasıl bilirsiniz ?? gayet hoş duruyor, kasa hakkında bilgisi olan varmıdır ?
Arkadaşlar Araç hakkında bilgisi olan varmı ?
İlan No 143525425
:icon_tup:Arkadaşlar Bu Arada temiz düzgün bir vti aramaktayımm
Connecting site...
ARAC HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI
Connecting site... Bu arabayı bilen var mı acaba içinizde nedir ne değildir? Km si fazla biraz ama sıkıntı olur mu ? LPG takmışlar Vtec açmasında sıkıntı yaşatır mı bize? bide fiyatı stock bi araba için fazla mı?? Yardımcı olursanız sevinirim...
aracı bizzat kendim gittim gördüm. daha önceden maslakta doğuş otonun önünde yatıyodu bu araç. orjinal rengi kırmıı olmasına rağmen dıştan füme rengine boyalıydı. Bunun nedeni ise araba taklalı olduğu içindir. tavanındaki macundan kendi heykelinizi yaparsınız eğer tavanı kestirip değiştirmediyse. Sunroof camında takla attığına dair kalıntılar vardı ve aracı 1 ay önce 17 bin liraya satıyodu eski sahibi. şimdiki sahibini arayıp araç nasıldır diye sorarsanız bunları anlatırmı bilmem.. AMA bu insanlar kendilerini neden bu kadar uyanık sanıyo hala anlamış değilim....;)
Güncel Vti Aranıyor Yokmu Kardeşim Aracına Guvenen Satan Orta Yolu Bulunur Alırız Bu Nasıl Bir Bela Arabadır Kardeşim Ara Ara Bıktırdı Artık Yahu Samanlıkta İgne Arasam Şimdiye Tuhafiye Dukkanı Acardık... Hangi Araca El Atsak Ya Patlak Ya Catlak Bu Nedir Yahu
Ah vb ah ne guzel bi vtecsin sanki japonyadan yeni gelmis :)
Bu arac ***** sitede cok durdu sahibi askere gitti gonul rahatligiyla alinabilcek bi arabaydi Hala satilik mi bilmyrm ama belki babasina sat demistir...
Dip not : ucuza vtec alip milyarlar harcamayin parayi basiin iyisini alin kafaniz rahat olsun bence...
düzgün araç var varda güzel para
kaportasının düzgün olmadığını duydum ama gozumle gorup sahit olmadım resimlerde guzel duruyo
aynen volkan o zokayı yiyen biliyor nasıl bişi oldugunu sıfırdan yapmak mantıksız yapılmış araba iyidir
Şu vtecler azıcık si kadar kaliteli olsaydı, kimse boşa para savurmazdı.
Çok sorunlu Nazlı arabalar
yok be yunus yaaa ne nazı var sanki moruk bence kaliteliydi güzel arabalar, fiyat konusuda binice ve satıcı'ya göre değişir
babacan atmosferik bir arac yapıyosun max. alacagın guc 205 210 civarı ne parcası takıcak ne parası harcıcak allah askına ustalık parasını fazla veriyosa o arac sahibinin sorunu dogru degilmi ? extra aksesuar parcası takıyosada satarken soksun yada taktıgı her parcayı soksun gelsin forumda satsın bunu araca fiyat olarak ta yansıtmanın bi manası yok ayrıca aracın ustunde fiyatın parcası artmaz tam tersi düşer .... ayrıca yıllardır kosturuyorum cevremde cok vti var cok arkasdasımız var stock binen ne parası harcıcakmıs zevkine harcadıgı parayı aracı satarken cıkartmak istiyosa kusura bakmasın insanlar o kadar KERİZ degil !!! kusura bakma belki biraz agır yazdım fakat bu senin alaycı yorumundan kaynaklı .....
Tuncay abiye katiliyorum 20 ye de vtec war 30 a da.hersey aracin ustundeki extralara bagli degil.
Guzel araba iyi para.emin ol 21 22ye vtec alan herks ustune bi 5 bin harciyo
Bunu vtec kullanan herkes bilir.
White nickli ardks ,mesela sen kac paraya nasi bir arac ariyosun ? Belirtirsen ona gore yorum yapalim. Bide 1.6ies e ne kadar istiyosun?
valla bende 20 liraya arasam sana katılıcamda 25 26 lara cıktık fiyatta hani yine yok yada varda bizmi yanlıs goruyoruz ? bu aracların modeli belli yılı belli kazası belli ederi belli bak sende yazmıssın 35 e mal ettim 27 ye verdim diye ama adam hiçbirsey sey mal etmeden aracın ederide belli iken fiyatı şişiriyosa ya satmaya niyeti yok yada insanları gorundugunden aptal zannediyo.. bi enayi düşer belki diyo haksızsam bu yazdıklarımı tum forum okuyodur cvp larsa sevinirim ... her malın bi ederi var o zaman bende aracı alayım 25 e hicbisey koymiyim ustune 2 sene gezeyim koydugum benzini ekli,yim ustune 30 lira istiyim suanki piyasanın mantıgı bu bence .. ayrıca adamın aracıyla ilgileniyorum ornegin araca 28 yazmıs... aracıyla burdan ilgilendigimizi goruyo ilanını kaldırıyo 30 yazıyo buna ne diceksiniz bakalım ...